Editia anuala de bloguri ROBLOGFEST 2009 a inceput pe data de 10 februarie si pana la data de 23 februarie 2009 au avut loc nominalizarile,  iar la categoria Blog de Film au fost inscrise 77 de bloguri si sau ales din ele doar 24 printre care si MovieNews.ro. Dupa nominalizari au urmat 2 etape de votare de care MovieNews.ro a reusit sa treaca, ramanand ca in data de 13 martie sa aflam finalistii.  Dupa cum era de asteptat avand in vedere timpul scurt de cand am dat drumul la acest site…

roblogfest2009

Iata si lista celor 3 castigatori din 24 in  total, la categoria Blog de film (nu are rost sa pun intreaga lista) :

1. TvBlog  – 294 voturi
2. Filme Tari – 81 voturi
3. Filmic – 53 de voturi
18. MovieNews – 7 voturi

MovieNews.ro a fost facut public in luna august 2008, dupa aproximativ un an de lucru la el si a fost creat din pasiunea pentru film si e dedicat tuturor cinefililor care vor sa fie cat de cat la zi cu ce se intampla in lumea filmului.

Prima etapa de voturi are loc in perioada 25 februarie – 3 martie 2009 iar cea de-a doua etapa, si ultima, va avea loc in perioada 4 martie – 11 martie 2009, ca apoi in 13 martie 2009 sa aflam care sunt castigatorii.

Ce este ROBLOGFEST?

Roblogfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul in particular sau comunitatea de internet din Romania in general si singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog. Prima editie a avut loc in 2006 cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania.

Vreau sa multumesc tuturor care au votat si au sustinut MovieNews.ro la acest festival, si oricare ar fi rezultatul final, Movienews.ro va continua sa va tina informati cu ultimele stiri, afise de film, prezentari video si tot ce tine de lumea filmului.

Daca printre voi sunt “cinefili” care vor sa dea o mana de ajutor si vor sa faca parte din echipa MovieNews.ro (recenzii de filme, editori etc) sunt rugati sa afle mai multe detalii pe forum sau sa dea un mail la administrator@movienews.ro

LE: Multumesc celor 5 persoane care au votat (+ un vot l-am pus eu, si inca unul sotia) si ramane sa trag tare si sa sper ca acest site sa capete vechime si sa devina din ce in ce mai bogat in stiri si bineinteles mai vizitat.

Va multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.