Cel mai asteptat film 3D al sezonului, Piranha 3D, a devenit liderul box-office-ului romanesc, inregistrand cel mai mare numar de admisii realizate de o productie cinematografica in weekendul de lansare in saptamana 1–7 octombrie.

Vizionat de 15.102 de spectatori, Piranha 3D a depasit premierele cinematografice ale acestei saptamani, fiind urmat de Wild Target/ Punct ochit, punct … iubit care a adunat 3.353 de admisii si pe locul al treilea de  Morgen, care a atras in cinematografe 212 spectatori.

Piranha 3D spune o poveste foarte familiara peisajului american: in fiecare an, populatia statiunii Lake Victoria explodeaza de la 5000 de locuitori la 50 000, pe timpul vacantei de primavara, cand adolescentii pusi pe betie si distractie invadeaza plaja si petrec si ziua si noaptea.

Dar anul acesta exista un motiv mult mai serios de ingrijorare, pe langa obsinuitele mahmureli si plangerile locuitorilor. Teroarea este pe cale sa se instaleze. In adancurile intunecate ale lacului, un cutremur elibereaza niste creaturi preistorice: pesti piranha monstruosi, peste care evolutia a trecut fara a-i atinge. Captivi de milioane de ani, pradatorii feroce se aduna in bancuri imense pentru a-si satisface foamea, devorand totul in cale. Tinerii iresponsabili care se scalda fara griji in apele lacului Victoria sunt prada perfecta. Seriful Julie Forester (Elisabeth Shue), impreuna cu Fallon, adjunctul sau (Ving Rhames) incearca sa adune o echipa pentru a porni in misiunea de a salva oraselul de amenintarea din adancuri.

Regizorul filmului The Hills Have Eyes si producatorii filmului 300 pornesc in aceasta toamna intr-o imersiune in lumea subacvatica stapanita de creaturi feroce, calatorie care, prin tehnologia RealD 3D de ultima ora, este una cu adevarat terifianta. Piranha 3D poate fi urmarit in continuare in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex.

Un film oferit de MediaPro Distribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.