Noutatile saptamanii pe Blu-ray si DVD (8 octombrie – 15 octombrie).

Titlul original: Gossip Girl Season 3

Titlul romanesc: Intrigi la New York Sezonul 3

Regie: Stephanie Savage, Josh Schwartz

Distributie: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford

Gen: Romantic, Drama

An de productie: 2007

Pret recomandat: 99.9 RON

Celebrii tineri din selectul cartier Upper East Side isi continua aventurile si in cea de-a treia serie a mult apreciatului serial Intrigi la New York Sezonul 3. Primele zile la facultate aduc si schimbari in cercul de prieteni fideli ai acestora. Astfel, Dan Humphrey (Penn Badgley), prototipul tocilarului din liceu, devine acum unul dintre cei mai populari studenti, organizand cele mai reusite petreceri. Blair Waldorf (Leighton Meester) intra usor intr-un con de umbra, fiind mult mai preocupata de relatia ei cu Chuck (Ed Westwick), Serena (Blake Lively) se intoarce din calatoria sa prin Europa ascunzand noi secrete, iar Nate (Chace Crawford) incepe o relatie cu o bruneta misterioasa. Noi personaje vor patrunde in cercul restrans al tinerilor, rescriind o alta etapa din viata tumultuoasa a acestora.

Titlul original:  Jonah Hex

Titlul romanesc: Jonah Hex

Regie: Jimmy Hayward

Distributie: Josh Brolin, John Malkovich, Megan Fox, Will Arnett

Gen: Actiune, Drama, Horror

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat Blu-ray: 99.9 RON

Jonah Hex (Josh Brolin) este un ucigas profesionist, a carui principala abilitate este aceea de a gasi pe oricine, indiferent cat de bine ar reusi sa se ascunda. Dupa ce a castigat lupta cu moartea, asupra acestuia planeaza o serie de mituri dintre cele mai ciudate. Cum legatura sa cu lumea de dincolo este mai mult decat un simplu zvon, la sfarsitul secolului al 19-lea, armata SUA i-a solicitat acestuia ajutorul. Tot ce trebuia sa faca pentru a-si redobandi libertatea era sa il captureze pe preotului voodoo Quentin Turnbull. Ajutat de frumoasa prostituata Leila (Megan Fox), Jonah incepe o lupta pe viata si pe moarte, intr-un horror exceptional.

Titlul original:  Solitary Man

Titlul romanesc: Singuraticul

Regie: Brian Koppelman, David Levien

Distributie: Michael Douglas, Susan Sarandon, Danny DeVito, Jenna Fischer

Gen: Drama, Romantic

An de productie: 2009

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Ben Kalmen (Michael Douglas) este un om de afaceri din New York, fost detinator al unui lant de dealeri auto, care nu doar ca si-a ruinat afacerile in urma unor jocuri indiscrete, dar si-a destramat si mariajul. Incercand sa se repuna pe picioare acesta se imprieteneste cu o frumoasa femeie de afaceri, Jordan (Mary-Louise Parker). Lucrurile se complica in momentul in care Ben incepe o relatie cu fiica acesteia, riscand sa piarda orice sansa de a se restabili financiar. Cu o distributie de exceptie, Singuraticul/Solitary Man il readuce pe Michael Douglas intr-un alt film de exceptie, alaturi de alte nume sonore ale cinematografiei: Susan Sarandon, Danny DeVito sau Mary-Louise Parker.

ProVideo

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.