Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (11 martie – 18 martie):

Titlul original: You Again

Titlul romanesc: Tu, din nou!

Regie: Andy Fickman

Distributie: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Yustman, Betty White, Victor Garber

Gen: Comedie

An de productie: 2010

Pentru Marnie (Kristen Bell) liceul nu a fost cea mai frumoasa perioada din viata ei, insa totul se transforma intr-un cosmar de proportii in momentul in care rivala ei din liceu ii va deveni cumnata. Fiind nevoita sa socializeze cu singura persoana pe care ar fi vrut sa nu o mai vada niciodata, Marnie trebuie sa se pregateasca pentru cateva zile de cosmar. Si cum asta nu ar fi fost de ajuns, si mama ei (Jamie Lee Curtis) are parte de o surpriza de proportii. Matusa viitoarei ei nore nu este nimeni alta decat fosta ei rivala din liceu (Sigourney Weaver). Si astfel totul se transforma intr-o comedie nebuna care nu va va lasa cu siguranta sa va opriti din ras.

Titlul original: Next Three Days

Titlul romanesc: Trei zile de cosmar

Regie: Paul Haggis

Distributie: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Michael Buie, Remi Nozik

Gen: Actiune

An de productie: 2010

Cat de departe ai merge pentru cei pe care ii iubesti? In filmul 3 zile de cosmar, John Brennan (Russell Crowe) afla raspunsul in modul cel mai brutal, atunci cand familia sa este devastata de un incident ingrozitor.Lara, sotia lui John, este acuzata si condamnata pe nedrept pentru o crima oribila. La 3 ani de la pronuntarea sentintei, John se zbate nu numai sa isi creasca singur fiul, dar si sa isi salveze sotia, cautand fara incetare o cale de a anula verdictul. Dar cand judecatorii le resping si ultimul apel, Lara intra intr-o depresie cumplita si se gandeste din ce in ce mai des la sinucidere. Ramas fara alternative, John pune la cale un plan periculos si necugetat, riscandu-si viata pentru femeia pe care o iubeste. Cum are la dispozitie doar trei zile inainte de a pierde tot, John porneste intr-o cursa nebuneasca intr-un film plin de actiune si suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul rasplatit cu doua Premii Oscar pentru pelicula Crash. 3 zile de cosmar.

Titlul original: Fantasia

Titlul romanesc: Fantezia

Regie: James Algar, Samuel Armstrong

Distributie: Leopold Stokowski, Deems Taylor, Corey Burton, Walt Disney

Gen: Animatie

An de productie: 1940

Fantezia este un desen animat uluitor realizat de Walt Disney, care combina in mod spectaculos animatia cu muzica clasica europeana. Prezentat de Leopold Stokowski si orchestra din Philadelphia , animatia Fantezia ii va purta pe cei mici, dar nu numai intr-o lume fantastica unde povestile vor prinde viata. Considerat revolutionar in momentul lansarii, filmul a devenit una dintre cele mai populare productii ale tuturor timpurilor, recunoscuta azi ca una dintre animatiile clasice care nu pot lipsi din colectia personala. Narat de Deems Taylor, filmul il are in distributie pe insusi Walt Disney care ii imprumuta vocea simpaticului Mickey Mouse.

Titlul original: Fantasia 2000

Titlul romanesc: Fantezia 2000

Regie: James Algar, Gaetan Brizzi

Distributie: Leopold Stokowski, Ralph Grierson, Steve Martin, Angela Lansbury, Quinci Jones

Gen: Animatie

An de productie: 1999

Fascinat de viziunea unchiului sau, Roy Disney continua sa readuca magia si sa ii incante pe cei mici cu Fantezia 2000. Noile episoade combina maiestuos muzica si animatia intr-un film de poveste. Primele acorduri sunt date in “batalia” abstracta dintre lumina si intuneric, ce are pe fundal muzica din a-5-a Simfonie a lui Beethoveen. Dupa, veti putea viziona aventurile unei balene in povestea “The Pines Of Rome“. Apoi vedem cateva povesti comice despre viata anilor ’30 din New York, pe fundal cu “Rhapsody in Blue” si in cele din urma, “The Steadfast Tin Soldier“, o poveste pe muzica din Piano Concerto No. 2 a lui Dmitri Shostakovich.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.