Harry Potter and the Deadly Hollows: Part 1 – Blu-ray & DVD

0
1569
Ascultă acest articol


Aventurile celebrilor vrajitori continua in Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1, acum pe BLU-RAY si DVD!


Actorii britanici Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint continua sa dea viata personajelor care i-au consacrat, luptand impotriva fortelor intunericului, in cel de-al saptelea film al francizei cu cel mai mare succes din toate timpurile. Incepand cu 15 aprilie, fanii faimoasei serii pot achizitiona Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 din toate magazinele de specialitate partenere Pro Video, in mai multe formate: DVD simplu si lenticular, BLU-RAY Combo Pack simplu si lenticular (contine 2 discuri BLU-RAY/1 disc DVD), precum si celelalte sase filme in editii speciale pe 1 disc sau in cadrul unui box special.

De aceasta data cei trei pleaca intr-o misiune periculoasa al carei scop principal este distrugerea Horcruxurilor, cheia catre anihilarea Lordului Cap-de-Mort. Singuri si fara niciun ajutor din partea profesorilor, cei trei se vad nevoiti mai mult ca oricand sa se bazeze unul pe celalalt. Insa, fortele intunericului sunt mereu in preajma lor si ameninta sa ii desparta. Intre timp, lumea vrajitorilor s-a transformat intr-un loc periculos pentru toti dusmanii Lordului Cap-de-Mort. Razboiul a inceput, iar Harry Potter este tinta principala. Cautand indicii, Harry si prietenii sai vor descoperi o legenda straveche, cea a Talismanelor Mortii, care, daca se dovedeste a fi adevarata e posibil sa ii ofere Lordului Cap-de-Mort si ultima piesa din puzzle pentru a deveni invincibil. Insa destinul lui Harry fusese stabilit inca din ziua fatidica in care a devenit ,,Baiatul care a supravietuit”, iar acum batalia se apropie de final.

Premiul ,,Bafta” primit pentru contributia adusa cinematografiei a reconfirmat, o data in plus, succesul unei francize care a facut istorie. In regia celebrului David Yates, care a semnat si ultimele doua filme, aventurile vrajitorilor se desfasoara de aceasta data intr-o alta tonalitate. Filmat in totalitate departe de scoala Hogwarts, aflata pana acum in centrul actiunii, prima parte din Harry Potter si Talismanele Mortii marcheaza totodata maturizarea protagonistilor. ,,Pana acum toata actiunea s-a desfasurat la Hogwarts, insa a venit momentul ca lucrurile sa mearga mai departe si sa lasam anumite elemente in urma. Astfel, acest film este despre pasirea catre maturitate, despre pierderea inocentei, dar mai ales despre infruntarea realitatii si construirea unei vieti dincolo de Hogwarts”, afirma regizorul David Yates.

Construit in doua parti, Harry Potter si Talismanele Mortii mentine suspansul pana la sfarsit, anticipand finalul grandios al unuia dintre filmele devenite reper in industria cinematografica. Astfel, numai pe BLU-RAY-ul Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 veti putea viziona in exclusivitate scena de inceput din Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2.

Un produs marca Warner Home Video si distribuit de catre Pro Video, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1 poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD, DVD lenticular, Combo Pack (2 discuri BLU-RAY/ 1 disc DVD), Combo Pack lenticular, Pachet de colectie (1-6), la un pret recomandat de 49.9 RON, 54.9 RON, 99.9 RON, 109.9 RON, respectiv 199.9 RON.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.