Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (29 aprilie – 6 mai)

0
3879
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (29 aprilie – 6 mai):

Titlul original: The Tourist

Titlul romanesc: Turistul

Regie: Florian Henckel von Donnersmarck

Distributie: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton

Gen: Actiune, Romantic

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Frank (Johnny Depp) si Elise (Angelina Jolie) se intalnesc aparent intamplator intr-un tren cu destinatia Venetia. Dupa o deceptie in dragoste, Frank decide sa isi reevalueze viata si pleaca intr-o calatorie prin Europa. Elise, un agent Interpol, incearca sa ii trimita pe cei care il urmaresc pe iubitul sau, un infractor cautat in 14 tari, pe o pista falsa. Cand cei doi se intalnesc in mod neprevazut in tren, lucrurile iau o turnura deosebita, iar Frank este prins alaturi de Elise intr-o cursa pentru supravietuire. Dar totul devine spectaculos si neasteptat atunci cand o serie de adevaruri ies la iveala.

 

Titlul original: Hereafter

Titlul romanesc: Hereafter – Dincolo de viata

Regie: Clint Eastwood

Distributie: Matt Damon, Cecile de France, Richard Kind, Jay Mohr

Gen: Supranatural, Drama

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Hereafter-Dincolo de viata este povestea supranaturala a trei oameni din locuri diferite care experimenteaza moartea si chiar ce se afla dincolo de ea. George (Matt Damon) este un muncitor din America, care traieste diverse experiente legate de viata de dincolo, fiind un foarte bun medium, desi nu ii place sa isi recunoasca acest talent.In celalalt colt al lumii, Marie (Cecile De France), o jurnalista din Franta isi reconsidera viziunea asupra vietii, odata ce ajunge la un pas de moarte. In Londra, Marcus, un baietel, isi pierde fratele geaman si porneste intr-o cautare disperata a raspunsurilor. Vietile celor trei se vor intersecta intr-un mod straniu, lucrurile din jurul lor se schimba pentru totdeauna si fie ca vor, fie ca nu, poate vor gasi raspunsul dincolo de viata pe care o traiesc in prezent.

Titlul original: The Town

Titlul romanesc: Orasul

Regie: Ben Affleck

Distributie: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm

Gen: Thriller

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Charleston este unul dintre cele mai rau famate cartiere din Boston, aici avandu-si sediul si banda de spargatori condusa de Doug McRay (Ben Affleck). Dupa o serie de jafuri care le-a asigurat o viata linistita, Doug si oamenii sai se pregatesc pentru o lovitura finala cu adevarat spectaculoasa, care sa le marcheze totodata si retragerea. Insa, aceasta nu va iesi asa cum si-au propus, mai ales ca va muri un politist, iar despre Claire Keesey (Rebecca Hall), cea pe care o iau ostatica, vor afla ca locuieste chiar in acelasi cartier cu ei. Temandu-se ca ar putea sa fie recunoscuti, Doug decide sa rezolve problema si sa afle cat mai multe despre aceasta, insa fara sa isi dea seama se va indragosti de Claire. Pentru ca lucrurile se complica, Doug este pus in fata unei alegeri dificile: sa isi tradeze prietenii sau sa o piarda pe cea pe care o iubeste.

Titlul original: Chuck Season 3

Titlul romanesc: Chuck Sezonul 3

Regie: Chris Fedak, Josh Schwartz

Distributie: Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Sarah Lancaster, Adam Baldwin

Gen: Comedie, Actiune/Serial TV

An de productie: 2010

Pret recomandat: 99.9 RON

Chuck Bartowski (Zachary Levi) este un expert in calculatoare care duce o viata destul de monotona, fara prea multe evenimente senzationale. In apropierea zilei sale de nastere primeste un mail de la un prieten de-al sau, agent CIA. Mailul respectiv continea o multitudine de informatii secrete pe care Chuck reuseste cumva sa le memoreze. Din acest moment mai multi agenti CIA sunt pe urmele sale pentru a recupera pretioasele date, nu de multe ori Chuck aflandu-se in pozitia de a-i ajuta la rezolvarea diferitor cazuri. Aventurile prin care trece Chuck zi de zi continua acum cu sezonul trei in care acesta va fi pus in fata tot mai multor situatii pe cat de palpitante, pe atat de amuzante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.