Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (13 mai – 20 mai)

Titlul original: The Mechanic

Titlul romanesc: Mecanicul

Regie: Simon West

Distributie:  Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Tony Goldwyn

Gen: Thriller, Actiune, Drama

An de productie: 2011

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

 

 

Arthur Bishop (Jason Statham) este un “mecanic”, un asasin de elita cu un cod de onoare strict si cu un talent unic pentru eliminarea tintelor. Este o slujba care necesita un profesionalism desavarsit si o detasare absoluta, iar Bishop e cel mai bun din breasla. Dar cand mentorul si prietenul sau apropiat, Harry, (Donald Sutherland) este ucis, Bishop isi pierde orice urma de detasare. Urmatoarea lui misiune e una autoimpusa: vrea sa-i vada morti pe cei responsabili de crima.

Misiunea lui devine si mai complicata atunci cand fiul lui Harry, Steve, (Ben Foster) il abordeaza, avand in minte aceeasi idee si fiind ferm decis ss invete meserie de la Bishop. Bishop a actionat intotdeauna singur, dar nu-l poate refuza pe fiul lui Harry. Un asasin profesionist foarte metodic isi ia un ucenic impulsiv, aruncand-ul in universul sau mortal. Numai ca in timp ce-i urmaresc pe vinovati, inselaciunile ies la iveala, iar cei angajati sa rezolve probleme devin ei insisi o problema.

 

 

 

Titlul original: The Fighter

Titlul romanesc: Luptatorul

Regie: David O. Russell

Distributie:  Christian Bale, Mark Wahlberg, Amy Adams

Gen: Drama, Sport, Biografic

An de productie: 2010

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

 

Drumul catre succes este de cele mai multe ori unul sinuos. Bazat pe o poveste reala, The Fighter este povestea boxerului Mickey Wad (Mark Wahlberg). Plecat de pe strazile rau famate ale unui cartier marginas, acesta reuseste, antrenat de fratele sau vitreg, Dickie Eklund (Christian Bale) sa ajunga campion pe categoria sa. Dar cum viata unui sportiv nu este deloc usoara, desi renunta pentru o perioada, incurajat de cei dragi, Mickey se intoarce in ring si va face ceea ce stie cel mai bine: va boxa si va castiga meciuri.

 

 

 

Titlul original: Grey’s Anatomy Season 6

Titlul romanesc: Anatomia lui Grey Sezonul 6

Regie: Shonda Rhimes

Distributie: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Chandra Wilson, Patrick Dempsey

Gen: Serial TV

An de productie: 2005

Pret recomandat DVD: 149.9 RON

Urmareste intrigile, povestile de iubire sau dezamagirile echipei de rezidenti si a mentorilor acestora din spitalul Steattle Grace, in cel de-al saselea sezon al faimosului serial, Anatomia lui Grey.

 

 

Titlul original: Desperate Housewives Season 6

Titlul romanesc: Neveste Disperate Sezonul 6

Regie: Mac Cherry

Distributie:  Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria

Gen: Sarial TV

An de productie: 2004

Pret recomandat DVD: 149.9 RON

Bucura-te de serialul de divertisment fenomen care a generat aplauzele fanilor si entuziasmul criticilor. Urmareste ce schimbari au mai aparut in viata de familie a nevestelor din Wisteria Lane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.