FOX – Trailere Seriale Noi

0
1741
Ascultă acest articol


FOX au publicat trailerele pentru serialele şi episoadele pilot pentru noile sale seriale urmând să apară curănd la televizor.

Terra Nova


Serialul de aventură-familie TERRA NOVA, de la producătorii executivi Steven Spielberg (“Saving Private Ryan,” “Jurassic Park”),Peter Chernin, René Echevarria (“Castle,” “The 4400”) şi Brannon Braga (“24”) cu un casting format din  Jason O’Mara (“Life On Mars”) şi Stephen Lang (“Avatar”), va avea premiera la televizune în această toamnă.

Povestea serialului este despre o familie care este nevoită să plece pe o altă planetă alternativă, preistorică, ca parte a unui experiment cu scopul de a salva rasa umană.

Alcatraz

De la producătorul executiv J.J. Abrams (“Lost,” “Star Trek”) şi scenarista Elizabeth Sarnoff (“Lost”) cu un casting alcătuit din Sarah Jones (“Sons of Anarchy”), Jorge Garcia (“Lost”) şi Sam Neill (“Jurassic Park”), vine serialul ALCATRAZ un thriller ce are loc în cea mai notorie puşcărie din America ce deţine cei mai periculoşi criminali care dispar în trecut şi reapar misterios în prezent.

New Girl

Creeat de Liz Meriwether (“No Strings Attached”), NEW GIRL e o comedie în care rolul principal e interpretat de Zooey Deschanel (“(500) Days of Summer”) în rolul lui Jess, o fată mai ameţită care după o despărţire dureroasă se mută cu trei tipi.

Allen Gregory

Creeat de Jonah Hill (“Get Him to the Greek,” “Superbad”) cel care împrumută şi vocea personajului principal,  ALLEN GREGORY este povestea unui puşti de 7 ani, foarte pretenţios, ce are un gand mareţ: să treacă de la învatatul la domiciliu la şcoala elementară cu copiii de vârsta lui.

The Finder

Creeat de Hart Hanson, producător executiv şi creeator al serialului BONES, THE FINDER este o dramă în care joacă Geoff Stults (“She’s Out of My League”) în rolul unui veteran al războiului din Irak cu o abilitate extraordinară de a gasi persoane imposibil de găsit.

Napoleon Dynamite

Bazat pe filmul cu acelaşi nume şi împrumutand vocile castingului original, NAPOLEON DYNAMITE este un serial animat ce continuă aventura celor mai ciudaţi tineri ai Americii şi viaţa acestora în Idaho.

I Hate My Teenage Daughter

În noul serial de comedie I HATE MY TEENAGE DAUGHTER au roluri, câştigatoarea unui premiu Emmy, Jaime Pressly (“My Name Is Earl”) şi câstigatoarea unui premiu Tony Award, Katie Finneran (“Wonderfalls”) în rolul a două mame singure, prietene de-o viaţă, ce se tem ca ficele lor vor ajunge exact cum erau ele în liceu.

Collider

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.