Blu-ray & DVD – Noutatile saptamanii (20 mai – 27 mai)

Titlul original: The Green Hornet

Titlul romanesc: The Green Hornet: Viespea Verde

Regie: Michel Gondry

Distributie: Seth Rogen, Cameron Diaz, Jay Chou, Christoph Waltz

Gen: Actiune, Comedie, Crima

An de productie: 2011

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Pret recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Pret recomandat DVD Steelbox: 54.9 RON

Pret recomandat BLU-RAY 3D: 139.9 RON

Viata lui Britt Reid (Seth Rogen), fiul unui magnat din Los Angeles, se va schimba radical atunci cand tatal sau moare lasandu-l mostenitor peste cel mai mare imperiu mediatic. Dandu-si seama ca pana in acel moment viata sa se axase mai mult pe distractii, Britt decide ca a venit momentul sa faca ceva de care sa fie mandru. Astfel, alaturi de Kato (Jay Chou), unul dintre angajatii fideli ai tatalui sau, acesta se hotaraste sa lupte impotriva talharilor si lumii interlope. Britt se va transforma in Viespea Verde (The Green Hornet) si va face legea in oras. Beneficiind de arme si masini spectaculoase, dar si de ajutorul frumoasei secretare Lenore (Camerom Diaz), cei doi vor deveni de neoprit in misiunea lor.

Titlul original: Elephant White

Titlul romanesc: Pretul razbunarii

Regie: Prachya Pinkaew

Distributie: Kevin Bacon, Djimon Hounsou, Jirantanin Pitakporntrakul

Gen: Actiune, Thriller

An de productie: 2011

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Regizorul thailandez Prachya Pinkaew reuseste sa aduca un nou suflu filmelor de actiune cu cea mai recenta pelicula a sa, Elephant White. Filmat in totalitate in Bangkok, filmul reda povestea unui mercenar profesionist a carui viata e posibil sa ia o noua turnura. Curtie Church (Djimon Hounsou – Blood Dimond) este angajat pentru a eradica o grupare de traficanti de carne vie tainlandezi. Angajat chiar de tatal unei fete prinse de mafioti, Curtie va apela la cunostintele si abilitatea bunului sau prieten Jimmy(Kevin Bacon – Mystic River) pentru a rezolva situatia. Insa in momentul in care adevarul incepe sa iasa la iveala, Curtie se vede prins intre doua fete ale povestii, ambele posibil adevarate.

Titlul original: Lemonade Mouth

Titlul romanesc: :Lemonade Mouth

Regie: Patricia Riggen

Distributie: Bridgit Mendler, Adam Hicks, Naomi Scott, Blake Michael

Gen: Serie TV

An de productie: 2011

Pret recomandat DVD: 49.9 RON

Adaptare dupa romanul omonim scris de Mark Peter Hughes, musicalul Lemonade Mouth este povestea surprinzatoare a cinci tineri pentru care muzica este cel mai important lucru. Cand iti vin cele mai neobisnuite idei? Cel mai probabil atunci cand te astepti mai putin. Astfel, intr-o zi dupa ore, cand cei cinci isi petreceau din nou timpul in detentie, s-au hotarat sa infiinteze o trupa. Sustinandu-si visele, ideile, drepturile, sperantele sau aspiratiile cu ajutorul pasiunii care ii leaga, filmul este o incursiune muzicala in lumea complicata a adolescentilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.