Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (10 iunie – 17 iunie)

0
3330
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (10 iunie – 17 iunie)

Titlul original: I Am Number Four

Titlul românesc: Numărul Patru

Regie: DJ Caruso

Distribuţie: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer

Gen: Thriller, Sci-Fi, Acţiune

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Preţ recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Cei Nouă, nişte creaturi cu puteri supranaturale, sunt singurii supravieţuitori de pe planeta Lorien. Încercând să rămână în viaţă şi să nu îşi piardă puterile cu care au fost investiţi, aceştia au venit pe Terra, ascunzându-se sub forma umană pentru a nu fi recunoscuţi de urmăritori. Cei care le doresc moartea le cunosc însă şi punctul vulnerabil, astfel încât îi omoară într-o anumită ordine. Acum a venit rândul Numărului Patru să se teamă pentru viţa sa. Ascuns sub numele pământeanului John Smith, acesta va face însă tot ce îi va sta în putinţă pentru a supravieţui şi a-şi învinge inamicii.

Titlul original: Unknown

Titlul românesc: Necunoscutul

Regie: Jaume Collet – Serra

Distribuţie: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn

Gen: Thriller

An de producţie: 2011

Preţ recomandat DVD: 49.9 RON

Preţ recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Realizat după romanul omonim scris de Didier van Cauwelart, Necunoscutul reda o poveste enigmatică şi originală. Liam Neeson este doctorul Martin Harris. Acesta pleacă alături de soţia sa (January Jones) în Berlin pentru a participa la o conferinţa de specialitate. Însă, în urma unui accident cumplit de maşină, Martin se trezeşte pe un pat de spital, confuz şi fără să aibă idee cum a ajuns acolo. La scurt timp, constată stupefiat că nimeni nu îl recunoaşte şi este privit ca un străin chiar şi de către soţia lui. De aici până la haos nu mai este decât un pas, doctorul porneşte într-o cursă agonizantă pentru a-şi recupera viaţa şi nici macăr din partea poliţiei nu primeşte ajutor. Rămas fară acte, extenuat şi hărţuit, Martin începe să pună sub semnul întrebării totul, inclusiv propria-i identitate şi sănatate mintală. Un aliat neaşteptat (Diane Kruger) pare să îi readucă speranţă, dar aflarea adevărului rămâne în continuare o misiune imposibilă.

Titlul original: Ben 10 Season 4

Titlul românesc: Ben 10 Sezonul 4

Regie: Joe Casey, Joe Kelly

Distribuţie: Claudia Schmidt, Ulf Söhmisch, Tara Strong, Paul Eiding, Steve Blum

Gen: Animaţie

Preţ recomandat: 24.9 RON

Ben Tennyson este un băieţel de doar 10 ani care va deveni din întâmplare într-o zi eroul ce va salva Pământul. Plimbându-se alături de verişoara sa prin pădurea din apropierea casei, Ben va observa un obiect necunoscut provenit din spaţiu. Denumt Omnitrix, acesta îi va permite să se transforme ulterior în zece extraterestri diferiţi: Stinkfly, Heat Blast, Four Arms, Ghostfreak, XLR 8, Grey Matter, Upgrade, Wild Mutt, DiamondHead, Rip Jaws. În ce-al de-al patrulea sezon, Ben continuă să se lupe cu cele mai ciudate fiinţe din galaxie şi să îţi menţină binemeritata titulatură de superou.

Titlul original: Bakugan Season 3

Titlul românesc: Bakugan Sezonul 3

Regie: Mitsuo Hashimoto

Distribuţie: Jason Deline, Mitchell Eisner, Shawn Meunier

Gen: Animaţie

Preţ recomandat: 24.9 RON

Celebrele personaje din seria de anime-uri Bakugan: Runo, Maruncho, Julie, Shun, Alice şi Daniel pătrund într-o nouă dimensiune, Vestroia, unde vor lupta pentru a restabili echilibrul în lume. O poveste incitantă cu accente psihologice şi abundând în acţiune, Bakugan reprezintă un punct de referinţă pentru fanii genului. Combinând acţiunea, comedia şi aventura, animaţiile din seria Bakugan, ajunse la cel de-al treilea sezon, continuă să îi captiveze pe micuţi, dar nu numai, fiind o sursă utilă, dar si amuzantă de petrecere a timpului liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.