Cele mai noi filme pe DVD, BLU-RAY sau BLU-RAY 3D de la Pro Video îți aduc super premii!

 În această vară Pro Video îi invită pe toti cinefilii, dar nu numai, să țină pasul cu tehnologia și să intre în cursa pentru cele mai cool premii ale verii participând la campania Cinema 3D la tine acasă!

Acum poți experimenta aventuri tridimensionale de neuitat având propriul cinema 3D chiar la tine acasă. Fii și tu unul dintre câștigătorii premiilor aflate în joc: 3 x Cinema 3D TV, 5  x DVD playere portabile și marele premiu, un Cinema 3D Smart TV cu 3D BLU-RAY player.

Toate DVD-urile, BLU-RAY-urile sau BLU-RAY-urile 3D înscrise în promoție care vor fi achiziționate până pe 31 august din magazinele de specialitate îți oferă o șansă pentru a intra în cursa pentru premiile high definition oferite de LG. Urmărește produsele marcate cu un sticker special, înscrie-te pe baza informațiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/cinema3d/ și intri automat în tragerea la sorți. Cu cât ai mai multe coduri introduse, cu atât ai mai multe șanse de câștig, așa că poți comanda și online de pe site-ul www.provideo.ro filmele preferate participante la promoție pentru înscrierea în cursa pentru premii!

Fie că te vei delecta cu filme de acțiune (Invadarea Lumii: Bătălia Los Angeles, Dincolo de limite, Avocatul din limuzină), cu o comedie scandaloasă (Concediu de la căsnicie), cu thrillere pline de suspans (Colega de cameră, Ritualul), dar și cu multe alte filme apreciate, toate iți oferă ocazia unică de a aduce la tine acasă inovația tehnologiei 3D.

Achiziționează cât mai repede cele mai noi filme ale verii din toate magazinele partenere, dar și de pe site-ul www.provideo.ro și experimentează din plin cele mai tari senzații 3D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.