MovieNews.ro are placerea de a va invita pe noua noastra galerie de filme [UPDATE]:

[UPDATE]

În urmă cu aproape un an am lasat galeria de filme sub un nou format și aspect, dar care mai prezenta mici probleme care nu am reușit să le rezolv nici până în acest moment. Vina aparținând defectuosului browser de internet, Internet Explorer am fost nevoit sa reiau totul de la zero și să încerc să creez o nouă galerie, de data aceasta să se împace și cu “minunatul” Internet Eplorer.

Așa a luat naștere ce veți vedea începând de astăzi încolo, cu mențiunea că este o variantă în lucru (beta).


Vă mulțumesc că mi-ați scris de “bubele” găsite în site și vă rog să vă exprimați părerea despre noua versiune incipientă.

Mulțumesc.

MovieNews.ro

Mesajul vechi:

La data de 7 noiembrie 2010 am lansat, dupa ceva vreme de munca la ea, noua galerie de postere (MovieNews.ro/Posters) iar astazi, am lansat noua noastra galerie de filme MovieNews.ro/Reviews

Este intr-un stadiu de W.I.P. avand unele mici probleme de rulare in problematicile browsere internet explorer plus cateva amanunte ce trebuiesc modificate si elemente de adaugat, dar in sfarsit, am reusit sa lansam si aceasta galerie de filme.

  • Prin acest update de aspect si implementarea celor mai noi elemente de web in structura si functionalitatea acestei noi categorii, incercam sa-l facem mai placut si mai usor de accesat pentru avea posibilitatea de a afla cele mai noi detalii despre filmele ce urmeaza sau au fost lansate la cinematografe.
  • Aveti acces, in cel mai scurt timp, la caietele de presa a filmelor ce urmeaza sau au fost lansate curand la cinematografele din Romania; caiete de presa ce iti ofera detalii de productie, actori, filmare, interviuri si multe materiale legate de respectivele filme.
  • Detalii despre datele de lansare in cinematografele din Romania, poze noi de la filmari, postere, detalii tehnice, trailere si chiar si recenzii si pareri ale unor critici sau activisti in domeniul filmului dar si ale cititorilor nostri;
  • Puteti adauga propria voastra parere despre filmul respectiv sau chiar si la un film care nu este pe site-ul nostru; folosind exprimarea libera puteti sa ne scrieti ce va placut sau nu la filmul respectiv sau cel ales de dvs. si daca este in regula, noi il vom publica pe site impreuna cu semnatura articolului ales de voi.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante “feature-uri” ale noului aspect.

Va astept cu feedback, pe oricare din metodele de contact sau pe forum.

Mai este de munca la el si dupa cum am spus si la galeria de postere, “am sa va asigur ca vor mai fi astfel de “surprize””.

 

 

1 COMENTARIU

  1. […] Ivy Mike was the first H Bomb test, it was exploded at 7.15 am local time on November 1st 1952. The mushroom cloud was 8 miles across and 27 miles high. The canopy was 100 miles wide. Radioactive mud fell out of the sky followed by heavy rain. 80 million tons of earth was vaporised. Mike was the first ever megaton yeild explosion. I think that this footage is available in the “TRINITY AND BEYOND™ (The Atomic Bomb Movie)” movie (www.atomcentral.com Video Rating: 4 / 5 Nice related topic here: http://movienews.ro/2011/02/27/movienews-ro-noua-galerie-de-filme/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.