Star Wars – Blu-ray

0
1380
Ascultă acest articol


20th Century Fox Home Entertainment au anuntat oficial data de lansare a filmelor Star Wars pentru Blu-ray ca fiind septembrie 2011.

Studioul va lansa trei variante de Blu-ray-uri: Star Wars: The Complete Saga (pe 9 discuri ce vor include toate cele 6 filme); Star Wars: Prequel Trilogy (pe 3 discuri ce vor include Episoadele I-III); si Star Wars: Original Trilogy (pe 3 discuri ce vor include Episoadele IV-VI).

Star Wars: The Complete Saga pe Blu-ray va contine toate cele 6 filme Star Wars cu o calitate a imaginii de cea mai buna calitate, la fel si sunetul alaturi de alte 3 discuri care contin mai mult de 30 de ore de materiale noi ca: scene sterse sau scene alternative; o vizita in arhivele Star Wars si multe alte materiale majoritatea nemaivazute pana acum.

Inca nu s-a anuntat data de lansare pentru variantele de Blu-ray 3D.

Puteti pre-comanda Complete saga de pe Amazon la un pret de 89,99 dolari sau 15 dolari pentru fiecare film in parte. Prequel Trilogy si Original Trilogy, sunt afisate la un pret de 44,99 de dolari (la fel si aici, 15 dolari pentru fiecare film in parte).

Iata si doua clipuri promotionale pentru Star Wars Saga Blu-ray :

T R A I L E R

T R A I L E R 2 (NOU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.