Final Destination 5 – Conduce box office-ul din România

0
734
Ascultă acest articol


Considerat de către fani cel mai spectaculos film al seriei, Destinație finală 5 3D  își culege laurii și de la publicul din România, devenind liderul clasamentului filmelor prezente în cinematografele românești în săptămâna 29 august – 4 septembrie.

  Urmărit de 20.260 spectatori, Destinație finală 5 3D a realizat cel mai mare număr de vizionări în weekendul de lansare, fiind urmat de animația The Smurfs/ Ștrumpfii, care a atras 12.677 cinefili în a doua săptămână de vizionare și pe locul trei de premiera Midnight in Paris/ Miezul nopții în Paris, care a adus în cinematografe 10.467 iubitori de film. Pe locul patru s-a aflat în acest interval The Change-Up/ Dacă aș fi … tu? care a fost vizionat de 5457 spectatori; iar pe locul 5 comedia Horrible Bosses/ Șefi de coșmar care a realizat 5082 admisii.

Regizorul thrillerului, Steven Quale este recunoscut în industria filmului ca fiind un veteran al efectelor speciale și al filmelor 3D, cariera sa incluzând o lungă perioadă de lucru alături de James Cameron. Referitor la colaborarea cu acesta producătorul Craig Perry a declarat:

,,Steve a adunat mai multe informații despre 3D decât voi ști eu vreodată. Face asta de două decade  împreună cu Jim Cameron, maestrul absolut al tehnologiei 3D și al filmelor de acțiune. Mai mult de atât, el trăiește pentru film, iar asta, împreună cu nivelului său fantastic de pregătire, l-a facut alegerea perfectă pentru acest proiect”.

Destinație finală 5 3D continuă seria înfricoșătoarelor accidente fatale, în același stil sângeros, iar Moartea este dezlănțuită acum de premoniția unui om care își salvează colegii de la pieire, în momentul în care un pod suspendat stă să se prăbușească. Însă, exact ca în primele patru filme, acești nefericiți nu ar fi trebuit să scape cu viață și într-o cursă cumplită împotriva timpului, supraviețuitorii încearcă cu disperare să găsească o cale de a sfida planurile morții. Și încă o dată, se dovedește că indiferent unde încearcă să fugă, indiferent unde s-ar ascunde… Moartea nu poate fi păcălită.

O producție Warner Bros. Pictures, Destinație finală 5 3D a fost lansat în România pe 2 septembrie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex (București și Oradea), Movieplex.

Un film distribuit de MediaPro Distribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.