Contagion – Gwyneth Paltrow, Matt Damon și Jude Law se reîntâlnesc într-o distribuție de Oscar

0
1233
Ascultă acest articol


Unul dintre cele mai aclamate filme ale anului, Contagion: Pericol nevăzut îi reunește pe celebrii actori Gwyneth Paltrow, Matt Damon și Jude Law, în formula care i-a consacrat.

 Impresionanta distribuție a filmului include atât actori laureați ai premiilor Oscar: Marion Cotillard (La Vie En Rose), Matt Damon (Good Will Hunting), Gwyneth Paltrow (Shakespeare In Love), Kate Winslet (The Reader), cât și actori nominalizați la mult râvnita distincție: Jude Law (The Talented Mr. Ripley și Cold Mountain), Laurence Fishburne (What’s Love Got to Do with It), Elliott Gould (Bob & Carol & Ted & Alice), John Hawkes (Winter’s Bone).

Matt Damon și Gwyneth Paltrow au fost deosebit de încântați de noul proiect, Matt declarând că a fost o experiență fantastică pentru ei să lucreze din nou împreună, acum la maturitate:

,,Gwyneth este senzațională. Am filmat Talentatul domn Ripley împreună cu ea în urmă cu 13 ani și pot să spun că este una dintre puținele actrițe care pot intra în personaj instantaneu. Acesta e un talent pe care nu am avut ocazia să-l întâlnesc prea des.”

Alăturându-se echipei din Contagion: Pericol nevăzut în rolul paranoicului jurnalist Alan Krumwiede, Jude Law a declarat că din punctul lui de vedere, thrillerul are la bază o idee care bântuie de câțiva ani societatea contemporană:

,,Cred că am ajuns cu toții în punctul în care nu ne mai întrebăm cum, ci mai degraba când. Și dacă privim în urmă, vom observa că epidemii mai mult sau mai puțin puternice au tot existat, mie mi se pare din ce în ce mai plauzibilă teoria unei contaminări globale, cu atât mai mult cu cât a devenit extrem de ușor să călătorești în orice colț al lumii.”

Amenințată de un virus cumplit, omenirea este pusă la grea încercare în Contagion: Pericol nevăzut, un action thriller cutremurător în regia celebrului Steven Soderbergh (Traffic, Ocean’s Eleven, Erin Brockovich). Neștiind exact cu ce se confruntă, specialistii privesc neputincioși cum noua epidemie se extinde cu o viteză fulminantă și amenință să decimeze populația în doar câteva zile.

Misiunea autorităților de a ține situația sub control devine aproape imposibilă, în condițiile în care panica iscată între oameni devine la fel de puternică ca însuși virusul, iar paranoia pune stăpânire pe întreaga populație. Cu timpul în defavoarea lor, medicii încearcă cu disperare să găsească un antidot, fiecare secundă scursă aducându-i cu un pas mai aproape de sfârșitul tragic.

 Din 30 septembrie începe lupta pentru supraviețuire, odată cu premiera din România a filmului Contagion: Pericol nevăzut, în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPro, Movieplex. Un film Warner Bros., distribuit în România de MediaPro Distribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.