După ce a cucerit box office-ul mondial în cinema, Regele Leu își face spectaculoasa lansare pe DVD, BLU-RAY și BLU-RAY 3D Combo Pack printr-un eveniment fermecător dedicat celor mici și organizat de Pro Video, sâmbătă, 8 octombrie, ora 18:00, în Diverta Băneasa Shopping City.

Ioana Ginghina, Pavel Bartos, Elvira Deatcu și Octavian Strunila se numară printre părinții celebri care vor lua parte cu entuziasm alături de copii la eveniment, urmând ca lansarea pe DVD a legendarei animații să fie salutată de actrițele Dana Rogoz și Madalina Draghici.

Timp de aproximativ o oră, cei mici sunt așteptați să se distreze participând la jocuri amuzante și concurând, în același timp, pentru titlul de Rege Leu pentru o zi. Alături de animatori, copiii vor lua parte la sesiuni de facepainting, concursuri de dans, jocuri interactive și vor primi poze cu chipurile lor pictate în leuți.

Cu două premii Oscar pentru Cea mai bună coloană sonoră și Cel mai bun cântec original, animiația Regele Leu urmărește povestea lui Simba, puiul de leu nerăbdător să ajungă rege. Alături de prieteni amuzanți, el va porni într-o călătorie plină de peripeții pentru a-și căuta destinul în marele “Cerc al Vieții”.

De la scena de început cu minunatele peisaje africane, la escapadele haioase “Hakuna Matata” cu Timon și Pumbaa, până la maiestruosul moment în care Simba își recapătă locul în fruntea junglei africane, veți fi vrăjiți de animația uimitoare și muzica de neuitat care au câștigat inima a milioane de copii din toată lumea.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar și alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteți afla urmărind elementele bonus exclusive de pe DVD, BLU-RAY și BLU-RAY Combo Pack: Regele Leu: O amintire – Don Hahn, Gafe și scene căzute la montaj și Mândria Regelui Leu.

Trăiește aventura, arată-ți curajul și descoperă sensul prieteniei alături de leul Simba și de echipa Pro Video, sâmbătă, 8 octombrie, cu ocazia lansării pe DVD, BLU-RAY și BLU-RAY 3D Combo Pack în Diverta Băneasa Shopping City.

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment și distribuit de către Pro Video, Regele Leu va putea fi achiziționat din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro, în format DVD, BLU-RAY sau BLU-RAY 3D Combo Pack.

Alătură-te distracției și fii Regele Leu pentru o zi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.