Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (21 octombrie – 28 octombrie)

0
4349
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (21 octombrie – 28 octombrie)


Titlul original: Faces in the Crowd

Titlul românesc: Fețe în mulțime

Regie: Julien Magnat

Distributie: Julian McMahon, Milla Jovovich, Sarah Wayne Callies

Gen: Thriller

An de productie: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Thriller-ul Fețe în mulțime este povestea unei profesoare, Anna Marchant (Milla Jovovich), care cu greu reușeste să se salveze din mâinile unui temut criminal în serie cunoscut drept „Melodramaticul Jack”.

Însă, în urma atacului, Anna suferă o tulburare neurologică denumită prosopagnosia, din cauza căreia nu mai poate distinge clar chipurile persoanelor din jur. Cu ajutorul detectivului Kerrest (Julian McMahon), Anna încearcă să identifice criminalul, care este tot mai hotărât să o elimine și începe să o hărțuiască. Doar Anna i-a văzut fața și pentru ea, deocamdată, ar putea fi oricine.

Un thriller plin de neprevazut cu Milla Jovovich în rolul principal, filmul Fețe în mulțime va fi disponibil din octombrie pe DVD.

 

Titlul original: Prom

Titlul românesc: Balul de absolvire

Regie: Joe Nussbaum

Distribuție: Aimee Teegarden, Thomas McDonell, DeVaughn Nixon, Danielle Campbell , Yin Chang, Jared Kusnitz

Gen: Comedie, Familie

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

La Balul de Absolvire, fiecare cuplu de adolescenți are povestea lui! Nova Prescott (Aimee Teegarden) va fi protagonista acelei povești clasice în care opusurile se atrag. Ea vrea să organizeze un bal perfect. Toate problemele domnișoarei Prescott vor incepe atunci când se va îndrăgosti tocmai de băiatul care stătea în calea planurilor sale (Thomas McDonell).

Pregatiți-vă pentru o avalanșă de umor! Mici neîntelegeri, secrete mari care vor fi dezvăluite, flirturi în faze incipiente, o poveste de dragoste cu năbădâi și o distribuție plină de staruri în devenire, sunt ingredientele unei aventuri romantice pline de succes.

Peripețiile din anii de liceu se țin lanț în comedia Balul de Absolvire!

 

Titlul original: Pretty Woman

Titlul românesc: Frumușica

Regie: Garry Marshall

Distribuție: Richard Gere, Julia Roberts, Jason Alexander, Laura San Giacomo, Alex Hyde-White, Amy Yasbeck, Hector Elizondo, Judith Baldwin

Gen: Romantic

An de producție: 1990

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 RON

Regizat de Garry Marshall, filmul Frumușica este povestea emoționantă a unei prositituate din Hollywood, angajată de un om de afaceri foarte bogat drept escortă pentru o săptămână. În ciuda diferențelor de clasă socială, cei doi ajung să se îndrăgostească iremediabil.

Conceput initial ca o dramă întunecată despre prostituție, filmul a fost regândit și lansat în 1990 ca o comedie romantică având un buget impresionant. Formula s-a dovedit a fi de succes, pentru că Frumușica a avut parte numai de critici pozitive și încasări uriașe. În urma interpretării sale, Julia Roberts a primit un Glob de Aur la categoria „Cea mai bună actriță”.

Avându-i în rolurile principale pe Julia Roberts și Richard Gere, comedia romantică Frumușica a devenit una dintre producțiile cu cele mai mari încasări, continuând succesul început în 1990 cu noua lansare în format Blu-ray, disponibilă în magazinele de specialitate din luna octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.