Universal Pictures vor sa stoarcă franciza The Fast and the Furious să maximizeze profitul și să limiteze timpul, pentru următoarele două continuări, filmându-le în același timp.

Este o tactică financiară ce combină două filme într-o producție uriașă. Este o metodă folosită și în cazul filmelor Twilight și Harry Potter ale căror fine de serie a urmat aceeași procedură. Recente rapoarte dezvăluie că și Paramount și Hasbro vor folosi aceeași strategie în cazul filmelor cu numarul 4 și 5 ale francizei Transformers.

The L.A. Times confirmă această strategie iar The Fast and the Furious 6 și 7 pot fi considerate ca fiind Partea 1 și Partea 2 iar scenaristul Chris Morgan lucrează la o poveste în care să interconecteze cele două filme. Regia îi aparține celui ce s-a ocupat de ultimele trei filme ale francizei The Fast and the Furious Justin Lin, acesta declarând că această continuare din două părti este următorul proiect vizat, urmând apoi să se ocupe de o nouă variantă a filmului Terminator. Cel de-al 6-lea film va fi lansat din 24 mai 2013, dar este posibil ca data de lansare să fie decalată datorită deciziei regizorului de a filma și al 7-lea film în același timp.

Sunt curios la un anunț oficial bazat pe zvonul cum că Jason Statham va face parte și el din cele două filme ale acestei francize.

Collider

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.