Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (11 noiembrie – 18 noiembrie)

0
2603
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (11 noiembrie – 18 noiembrie)

Titlul original: Green Lantern

Titlul românesc: Green Lantern: Protectorul Universului

Regie: Martin Campbell

Distribuție: Ryan Reynolds, Peter Sarsgaard, Blake Lively, Geoffrey Rush, Tim Robbins, Mark Strong

Gen: Acțiune, SF

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY 3D Combo Pack: 139.90 RON

  Undeva în spațiu, într-un univers pe cât de vast, pe atât de misterios, există de secole întregi o forță aparent insignifiantă, capabilă în realitate să dezlănțuie puteri nebănuite. Mesageri ai păcii și justiției, ei sunt soldații Green Lantern, înșiși Protectorii Universului. O frăție de războinici dedicați menținerii ordinii intergalactice, fiecare membru Green Lantern este înzestrat cu câte un inel verde, menit a-i garanta super puteri.

În momentul în care noul inamic, Parallax, amenință să distrugă echilibrul puterii din univers, atât destinul lor, cât și cel al Pământului depind de cel mai nou recrut, primul om selectat vreodată să facă parte din rândurile lor. Un pilot excepțional, Hal Jordan (Ryan Reynolds) este totodată un tânăr imatur, care dacă va putea să își învingă temerile și să își demonstreze abilitățile, va reuși nu doar să îl învingă pe Parallax, dar să și devină unul dintre cei mai mari războinici Green Lantern. Lupta intergalactică se duce acum în Green Lantern: Protectorul Universului.

 

Titlul original: Conan the Barbarian

Titlul românesc: Conan

Regie: Marcus Nispel

Distribuție: Jason Momoa, Ron Perlman, Rose McGowan

Gen: Acțiune, Aventură

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Conan, legendarul luptător care timp de opt decade a fascinat întreaga lume, revine în atenția publicului cu o aventură nouă și extrem de spectaculoasă. Martor la asasinarea tatălui său și la distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan (Jason Momoa) este mai hotărât ca niciodată să se răzbune și pornește în căutarea asasinilor.

Crescut în lumea fară scrupule a nelegiuiților, luptătorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i înfrunta pe cei mai cumpliți inamici: căpcăuni, monștri terifianți și vrăjitori cu puteri inimaginabile. Războiul sângeros îl duce pe Conan pe căi nebănuite și lupta lui pentru supraviețuire ajunge mai repede decât și-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul său din Hyboria este acum în pericol de moarte, iar Conan este singurul care poate face față încleștării cumplite cu forțele malefice care îi amenință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.