Celebrii actori ai francizei fenomen Saga Amurg, Kristen Stewart și Robert Pattinson le pregătesc fanilor din întreaga lume o nuntă ca în povești, în penultimul episod al seriei – Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1, care va avea premiera internațională și românească pe 18 noiembrie.

 În cel de-al patrulea film al poveștii de dragoste care a topit inimile tuturor tinerilor, Kristen și Robert vor face deliciul fanilor în cele mai romantice ipostaze, lucru care nu le-a venit deloc ușor pe parcursul filmărilor:

,,Nunta Bellei cu Edward a fost cea mai bine pazită scenă din întreaga producție. Am avut parte de Serviciile Secrete ale stiliștilor și toată echipa era înebunită de condițiile lor draconice, nu avea nimeni voie pe platou cu un telefon mobil. Și toți erau speriați la gândul că poate ajunge vreo imagine pe internet. În cea mai mare parte a timpului am stat acoperită cu o pelerină a personajelor Volturi”,

a declarat Kristen într-un interviu.

În mod suprinzător, pentru Robert Pattinson, cel mai dificil moment a venit atunci când actorul a trebuit să renunțe la tricou:

,,Am fost foarte stresat când a trebuit să îmi dau jos tricoul. În toate cărțile seriei se pune mult accent pe aspectul fizic al lui Edward, lucru care nu m-a afectat până în acest moment, pentru că am reușit să-l evit. Însă în Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 n-am mai avut încotro, nu puteam să filmez o scenă în mare complet îmbracat”.

Cu multe personaje noi și răsturnări de situație neașteptate, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 are la bază romanul omonim scris de Stephenie Meyers, care, din dorința realizatorilor a fost adaptat pentru două filme. Pentru a putea reda cât mai fidel capitolele finale ale Sagăi Amurg, producătorii l-au adus în echipa de excepție pe reputatul regizor Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters. Zori de Zi – Partea 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre  Bella și Edward pe un făgaș aproape normal. Vampirul și muritoarea par să se bucure acum de o casătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite.

Fanii din România ai Sagăi Amurg vor putea participa într-un cadru festiv alături de multe vedete îndrăgite la cea mai așteptată nuntă a anului, pe 18 noiembrie, la CinemaPRO, la ora 19.30, biletele la Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 fiind deja puse în vânzare.

Din 18 noiembrie, filmul Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1 va putea fi vizionat în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.