După un deceniu de magie, seria bazată pe celebrele romane ale lui J.K. Rowling a ajuns la final odata cu lansarea ultimului film, Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2, distribuit de Pro Video pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY Combo Pack și DVD.

În acest ultim capitol, tensiunea urcă la cote nebănuite, culminând cu bătălia epică dintre Harry Potter și cel mai mare dușman, Lordul Cap-de-mort. Lunga călătorie ia sfârșit cu dramatica încleștare între bine și rău. După ce au distrus un Horcrux și au aflat semnificația magicelor Talismane ale Morții, Harry împreună cu Ron și Hermione continuă căutarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o șansă de a-l distruge pe Cap-de-mort. Însă, spre ghinionul lor, maleficul personaj reușește să puna mâna pe Bagheta de Soc și acum vrea cu orice preț să atace Școala Hogwarts și să pună stăpânire pe cele două lumi.

La fel ca prima parte a ecranizării ultimei cărți, continuarea Harry Potter și Talimanele Morții: Partea 2 este regizată de David Yates, acesta semnând deja al patrulea film din franciză. Interpretând pentru ultima dată legendarele personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson, își iau rămas bun de la fani alături de alți actori celebri precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter și Robbie Coltrane, ducând la bun sfârșit cu stil decada Harry Potter.

Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2 este ultima, dar și cea mai spectaculoasă  aventură din seria de opt filme a tânărului vrăjitor de la Hogwarts, oferind pentru prima oară fanilor o experiență cinematografică unică, datorată înaltei tehnologii 3D imprimată acum și în format BLU-RAY. În plus, fanii seriei vor avea ocazia să descopere secrete din spatele platourilor de filmare, interviuri cu protagoniștii și alte elemente bonus în exclusivitate pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD: o conversație cu Daniel Radcliffe și J.K. Rowling, femeile din lumea lui Harry Potter, scene adiționale, un tur al studiourilor Warner Bros. din Londra, dar și altele.

Un produs marca Warner Home Video, distribuit de Pro Video, Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2 poate fi achizitionat din toate centrele comerciale, magazinele de specialitate, precum și de pe site-ul www.provideo.ro,  în format BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY Combo Pack și DVD, la un preț recomandat de 139.90 RON, 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.