Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (25 noiembrie – 2 decembrie)

Titlul original: Cars 2

Titlul românesc: Mașini 2

Regie: John Lasseter, Brad Lewis

Distribuție: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine, Emily Mortimer, Eddie Izzard, John Turturro

Gen: Animație

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 54.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY 3D Combo Pack: 139.90 RON

Flash McQueen (voce Owen Wilson) și Mater (voce Larry the Cable Guy), cei doi prieteni haioși pe patru roți, pornesc într-o nouă aventură fascinantă în partea a doua a animației de succes Mașini, disponibilă din noiembrie pe BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD.

De data aceasta, miza supremă este caâtigarea titlului de „cea mai rapidă mașină din lume” în cadrul faimosului Grand Prix mondial, desfășurat în Japonia. La fel ca un samurai al timpurilor noastre, Mater pornește o joacă de-a agentul secret, dar intră fără să știe în centrul unui adevărat spionaj internațional, din care numai Flash îl poate scoate.

Pe lângă personajele îndrăgite din primul film, Mașini 2 mai introduce un nou personaj fermecător, Finn McMissile (Michael Caine), un adevărat James Bond în varianta cu motor, care va conduce acțiunea pe noi culmi. Astfel, distracția și aventura sunt garantate!

 


Titlul original: Zookeeper

Titlul românesc: Omu’ de la Zoo

Regie: Frank Coraci

Distributie: Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, Ken Jeong

Gen: Comedie

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

 În comedia Omu’ de la Zoo, toate animalele par să-l iubească pe simpaticul lor îngrijitor, Griffin Keyes (Kevin James). Aflându-se mai în largul sau mai degrabă lângă un leu decât lângă o femeie, Griffin decide că singura metodă prin care o poate cuceri pe femeia visurilor sale este să-și găsească o slujbă… mai curată.

În momentul în care îngrijitorul lor se hotărește să plece, animalele intră în panică și decid de comun acord să rupă cel mai mare secret al lor: pot să vorbească. Acum tot ce mai au de făcut este să-i arate lui Griffin cum se cucerește o femeie, evident, în propriul lor stil.

Alături de Kevin James și Rosario Dawson, din distribuție mai fac parte Cher, Nick Nolte, Adam Sandler și Sylvester Stallone, care își împrumută vocile pentru a da viață simpaticelor animale de la Zoo.

Din noiembrie, comedia de familie Omu’ de la Zoo este disponibilă pe BLU-RAY și DVD în toate magazinele de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.