Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (2 decembrie – 9 decembrie)

Titlul original: The Smurfs

Titlul românesc: Ștrumpfii

Regie: Raja Gosnell

Distribuție: Hank Azaria, Katy Perry, Jonathan Winters, Sofia Vergara

Gen: Animație, Comedie

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 51.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY: 79.90 RON

Preț recomandat BLU-RAY 3D: 139.90 RON

Pregătiți-vă pentru o porție copioasă de bună-dispozitie odată cu lansarea din decembrie, pe BLU-RAY și DVD, a minunatei aventuri Ștrumpfii.

Când maleficul vrăjitor Gargamel îi alungă pe drăgălașii ștrumpfi din tărâmul lor magic, aceștia aterizează tocmai în uriașul și agitatul New York. Dezorientați într-un oraț aflat în continuă mișcare, dar ajutați de un cuplu binevoitor, ștrumpfii trebuie să găsească o modalitate rapidă de a se întoarce în sătucul lor, înainte ca Gargamel să îi captureze.

Cu Hank Azaria, Katy Perry și Sofia Vergara în rolurile principale, animația comică Ștrumpfii vă va cuceri definitiv cu o nouă aventură a simpaticelor creaturi albastre, din decembrie pe BLU-RAY și DVD.

 

Titlul românesc: Ștefan Bănică 10 ani/ Live la Sala Palatului

Regie: Gelu Colceag

Distribuție: Ștefan Bănică

Gen: Concert pe DVD

An de producție: 2011

Preț recomandat DVD: 29.90 RON

DVD-ul Ștefan Bănică 10 ani/ Live la Sala Palatului conține 20 de melodii pline de emoție, energie și căldură, pe care artistul le-a ales din concertele sale tradiționale de Crăciun și le-a reunit într-o selecție specială alături de elemente bonus precum: „Making of Concerte de Craciun Ștefan Bănică, videoclip „Super-love”, video discografie și galerie foto.

Pe lângă melodii clasice de Crăciun – „Merry Christmas Everyone”, “Silver bells”, „Moș Crăciun cu plete dalbe” – , cântece de iarnă binecunoscute lansate de Ștefan Bănică, cum ar fi “Doar o dată-i Crăciunul”, „Ho, Ho, Ho”, „Doar un Crăciun cu tine”, pe materialul aniversar apar și hituri îndrăgite și așteptate de public: “Am s-o aștept mereu”, “S-o facem lată”, „Cântec pentru Violeta”, „Toată lumea dansează” sau „Veta”.

Un produs excepțional care nu trebuie să lipsească de sărbători din casa niciunui român, DVD-ul Ștefan Bănică 10 ani/Live la Sala Palatului poate fi achiziționat începând cu 2 decembrie din toate centrele comerciale și magazinele de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.