Alb-Negru – Home Alone

2
2166
Ascultă acest articol


Este primul succes din viața lui Macaulay Culkin la vârsta de 8 ani și care a dat multe personaje care au marcat cinematografia mondială și au rămas în mintea tuturor cinefililor, cum ar fi: de la Kevin McCallister copilul care reușește să salveze Crăciunul până la hoții ghinioniști Harry și Marv care nu au parte de cel mai fericit Crăciun.

 Filmul este relaxant și în același timp amuzant prin modul în care Kevin reușește să îi țină la distanță pe hoți de casa sa. Totul începe de la o ceartă în familie când părinți lui Kevin îl trimit să doarmă în pod și ziua următoare când toți pleacă la Paris pentru a sărbători Crăciunul, Kevin este uitat acasă, la început el se bucură de libertate, dar din momentul în care hoții Harry și Marv se hotărăsc să îi jefuiască casa acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a salva casa, dar mă important, pe el însuși.

După părerea mea acest film poate fi catalogat foarte ușor drept unul clasic și unul foarte bun pentru a fi vizionat în pragul sărbătorilor de Crăciun alături de familie și cei dragi pentru o porție sănătoasă de bună dispoziție și amuzament, în plus filmul ne dă tuturor o lecție de viață și morală acestui film, cred eu că este:

Să lupți tot timpul pentru cei dragi și pentru tine.

Vizionare plăcută!

Ionuț

[rating:5/5]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.