Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (13 ianuarie – 20 ianuarie)

0
1295
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (13 ianuarie – 20 ianuarie)

Titlul original: Fright Night

Titlul românesc: Noapte de groază

Regie: Craig Gillespie

Distribuție: Anton Yelchin, Colin Farrell, David Tennant, Toni Collette

Gen: Horror

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 RON

Preț recomandat pe BLU-RAY 3D Combo Pack: 139.90 RON

Filmul Noapte de groază, îl are un centrul acțiunii pe fermecătorul vecin Jerry Dandrige (Colin Farrel), un bărbat pe cât de șarmant, pe atât de periculos. După ce descoperă că vecinul său este un vampir însetat de sânge, Charley Brewster (Anton Yelchin) hotărăște să pună punct numărului crescând de crime. Dar nu poate face singur acest lucru. De aceea, apelează la un ucigaș de vampiri profesionist, Peter Vincent (David Tennant), alături de care va începe să-l vâneze cu inverșunare pe Jerry.

Cu toate acestea, sângerosul vampir nu va ceda fără luptă, așa că pregătiți-vă pentru fiori  de groază, suspans și adrenalină într-un horror clasic demențial! Cu o distribuție impresionantă din care fac parte Colin Farrell, Anton Yelchin, David Tennant și Toni Collette, filmul Noapte de groază va putea fi achiziționat în format BLU-RAY 3D Combo Pack, BLU-RAY și DVD, începând din ianuarie 2012.

Titlul original: Straw Dogs

Titlul românesc: Țapi ispășitori

Regie: Rod Lurie

Distribuție: James Marsden, Kate Bosworth, Alexander Skarsgård, James Woods, Dominic Purcell

Gen: Thriller

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 RON

După moartea tatălui ei, Amy Sumner (Kate Bosworth) împreună cu soțul ei David (James Marsden) se întorc în orașul natal pentru a vinde casa părintească. Dacă la început călătoria pare o escapadă perfectă pentru relaxare, pe parcurs lucrurile vor lua o turnură cel puțin dramatică pentru tânărul cuplu.

Încercuiți și terorizați de un grup de localnici violenți, conduși de Charlie (Alexander Skarsgård), fostul iubit al lui Amy, disperarea celor doi soți se transformă într-o vânătoare înverșunată a atacatorilor.

Pe lângă protagoniștii James Marsden, Kate Bosworth și Alexander Skarsgård, din distribuția filmului Țapi ispășitori mai face parte și actorul James Woods, de două ori nominalizat la Premiile Oscar, pentru rolurile din Salvador și Ghosts of Mississippi.

Titlul original: African Cats

Titlul românesc: Feline africane

Regie: Alastair Fothergill, Keith Scholey

Distribuție: Samuel L. Jackson

Gen: Documentar

An de producție: 2011

Preț recomandat pe DVD: 51.90 RON

Regizat de Keith Scholey și Alastair Fothergill, documentarul Feline africane redă prin imagini spectaculoase felul în care comunități de lei și gheparzi reușesc să supraviețuiască în savana africană. Pe lângă aspectul educativ al proiectului, filmul și-a propus să salveze frumusețile acestui tărâm sălbatic donând Fundației African Wildlife o parte din câștigurile obținute.

Narat de Samuel L. Jackson, documentarul Feline africane este lansat de Disneynature și distribuit de Pro Video pe DVD, începând cu luna ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.