Alb-Negru – Madagascar

0
1530
Ascultă acest articol


Un film despre prietenia adevărată ce ne învaţă cum să nu ne uităm originile.

 Madagascar este un film de animaţie produs de studiourile DreamWorks Animation în care ne sunt prezentate patru animale de la o grădină zoologică. Un leu (Alex), o zebră (Marty), o girafă (Melman) şi un hipopotam (Gloria) care plictisiţi de monotonia de la grădina Zoo din New York se hotărăsc să evadeze și să fugă în sălbăticie. Iniţiativa o ia Alex care doreşte să scape cu ajutorul unor pinguini, ceilalţi prieteni ai săi sunt îngrijoraţi pentru el şi pleacă în căutarea lui în speranţa că vor reuşi să îl întoarcă din drum. Odată ce toţi se întâlnesc în oraş ei sunt trimişi înapoi în junglă deoarece oameni credeau că sunt “fugari” şi de aici începe aventura celor patru în jungla neiertătoare, dar acolo îl întâlnesc pe regele Julien alături de supusul său Maurice.

Punctul forte al acestei pelicule este distribuţia în frunte cu vocile lui Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer şi alţii. De menționat mai este și muzica care s-a împletit perfect cu personajele foarte bine structurate.

Din punctual meu de vedere acest film este unul foarte bun care vrea să ne transmită un mesaj simplu, dar important:

Dacă ai prieteni buni lângă tine poţi trece peste orice.

Filmul s-a bucurat de succes la Box-office şi de aceea acest film va deveni trilogie odată cu apariţia în cinematografe a filmului Madagascar: Europe`s Most Wanted, a III-a parte după cea din 2005 şi cea din 2008.

Un film pentru toată familia şi îl recomand cu plăcere tuturor celor care doresc o doză bună de amuzament şi relaxare.

[rating:5/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.