Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Martie

0
3429
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile lunii Februarie

Titlul original: The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1

Titlul românesc: Saga Amurg: Zori de zi Partea I

Regie: Bill Condon

Distribuție: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Ashley Greene

Gen: Fantastic, Romantic

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Zori de Zi – Partea 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre Bella și Edward pe un făgaș aproape normal. Vampirul și muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite.

După controversată nuntă, Bella (Kristen Stewart) și Edward (Robert Pattinson) pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lăsă mult așteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Și cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naștere unui urmaș, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei șansă de supraviețuire este ca Edward să o transforme în vampir.

Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella și fiica lor Renesmee ajung să fie vânați atât de Volturi, cât și de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă.

Saga Amurg: Zori de zi continua aventură fantastică care a topit inimile tinerilor din întreaga lume, ultimele două capitole ale producției- fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

Titlul original: The Three Musketeers

Titlul românesc: Cei trei muschetari

Regie: Paul W.S. Anderson

Distribuție: Milla Jovovich, Orlando Bloom, Christoph Waltz, Logan Lerman, Matțew Macfadyen

Gen: Aventură

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

Urmându-și visul de a deveni muschetar, D’Artagnan (Logan Lerman) pleacă la Paris, unde îi găsește pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) și Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în căutarea unei cauze care să le spele numele. În urmă cu trei ani, după ce au furat un proiect secret dintr-un seif venețian, au fost trădați de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vândut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

În acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzește un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox). Cu ajutorul agentei duble Milady, cardinalul îi înscenează reginei Anne (Juno Temple) o aventură cu Buckingham, sperând că regele Ludovic va crede minciună. În viziunea lui, lucrurile sunt simple: regina va fi condamnată, Anglia va fi provocată la război, poporul își va dori un conducător mai puternic, iar el va deveni noul rege al Franței!

Pentru a feri Franța de aceste uneltiri, mușchetarii se alătură lui D’Artagnan și pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toți pentru unul și unul pentru toți!

 

Titlul original: Immortals

Titlul românesc: Nemuritorii: Războiul Zeilor

Regie: Tarsem Singh

Distribuție: Mickey Rourke, Stephen Dorff, John Hurt, Kellan Lutz, Freida Pinto

Gen: Acțiune, Fantastic

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe DVD

Chiar și atunci când lupta mitică dintre Zei și Titani era încheiată, o nouă forță malefică a început să amenințe ținuturile. Însetat de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) a declarat război umanității. El a strâns o armată de soldați desfigurați chiar de propriile mâini și a plecat să răscolească Grecia în căutarea unei arme cu puteri magice – Arcul lui Epirus, care ar fi fost făurită de însuși Ares.

Se spunea că numai acela care are Arcul va putea să îi elibereze pe Titani din temnița Munților Tartaros, în care fuseseră închiși din negurii timpului. Cu dorința lor de răzbunare și cu arma magică, Hyperion ar fi avut în sfârșit puterea să-i distrugă atât pe oameni cât și pe zei.

Legați de o veche lege antică care le interzicea să intervină în conflictul dintre oameni, zeii nu pot decât să asiste neputincioși la propriul sfârșit. Doar Zeus are un plan: el îl alege în secret pe țeseus care ajutat de o bandă de proscriși va trebui să îi salveze pe oameni de Hyperion și să împiedice măcelul zeilor.

 

 

Titlul original: The Adventures of Tintin: The Secret of The Unicorn

Titlul românesc: Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului

Regie: Steven Spielberg

Distribuție: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg, Nick Frost, Toby Jones, Tony Curran

Gen: Animație, Aventură

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Regizată de Steven Spielberg, animația Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului urmărește călătoria plină de peripeții a tânărului și entuziastului reporter Tintin (Jamie Bell). Împreună cu simpaticul sau câine, Snowy, Tintin descoperă drumul către o navă scufundată la cârmă căreia să află cândva chiar un strămoș al Căpitanului Haddock și pornește în căutarea acesteia.

Cu o distribuție de excepție din care fac parte Jamie Bell, Daniel Craig, Simon Pegg și Nick Frost, filmul Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului va fi disponibil în format BLU-RAY și DVD începând cu lună martie.

 

Titlul original: Anonymous

Titlul românesc: Anonim

Regie: Roland Emmerich

Distribuție: Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, David Thewlis

Gen: Dramă, thriller

An de producție: 130

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

O poveste sensibilă care a intrigat academicieni și personalități culturale de-a lungul mai multor secole, filmul Anonim își propune să facă lumină într-unul dintre cele mai controversate subiecte. Întrebarea la care nimeni nu a reușit să vină cu un răspuns este: cine a fost adevăratul autor al operelor semnate de William Shakespeare?

Experții au avut dezbateri aprinse, cărți au fost scrise și intelectuali au făcut tot posibilul pentru a demonta aceste teorii apărute în jurul celor mai cunoscute opere ale literaturii englezești.

Plasat într-un context politic instabil, în care nobilii avizi de putere lupta pentru succesiunea la tronul Elisabetei I, filmul Anonim renaște vechi controverse, aducând un posibil răspuns la delicată întrebare, din lună martie în format BLU-RAY și DVD.

Titlul original: The Help

Titlul românesc: Ajutorul

Regie: Tate Taylor

Distribuție: Emma Stone, Viola Davis, Octavia Spencer, Jessica Chastain

Gen: Dramă

An de producție: 2011

Filmul se va lansa pe BLU-RAY și DVD

Adaptare după bestseller-ul omonim de Kațryn Stockett, drama inspirationala Ajutorul aduce în prim plan prietenia neobișnuită a unor femei curajoase, dar complet diferite, de la jumătatea anilor 1960.

Skeeter (Emma Stone), o tânără de familie bună cu veleități de scriitoare, începe un proiect editorial secret care va revoluționa întreaga societate. Îndrăzneață și plină de speranțe, tânără vrea să scrie o carte despre femeile de culoare și problemele cu care se confruntau acestea în societate.

Cu o distribuție de excepție din care fac parte Emma Stone, Viola Davis și Octavia Spencer, filmul Ajutorul este o poveste îndrăzneață, plină de umor și speranța despre puterea de a produce o schimbare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.