Men in Black III – Tema muzicală va fi interpretată de Pitbull

1
1288
Ascultă acest articol


Am primit, prin InterCom Film, un comunicat de presă emis de Sony Pictures cu privire la tema muzicală a filmului Men In Black 3, ce va fi cântată/interpretată de Pitbull și se va numi “Back in Time”.

 Tema muzicală a celui mai anticipat film de acțiune-comedie-aventură Men in Black 3, intitulată “Back In Time,” a fost scrisă și înregistrată de Pitbull la RCA Records/Polo Grounds Music/Mr. 305,  și a fost anunțată de către Lia Vollack, președinte a departamentului global de muzică a Sony Pictures.  Melodia va fi lansată digital și la radio începând cu data de 26 martie.  Men in Black 3 va fi lansat în 3D în cinematografele din toată lumea începând cu data de 25 mai 2012.

“Back In Time” a fost scrisă și adaptată pentru film de către Armando C. Perez (Pitbull), Marc Kinchen, Adrian Trejo și Urales Vargas și este bazat pe un sample al anilor `50 “Love is Strange,” scrisă de Sylvia Robinson, Ellas McDaniel și Mickey Baker, melodie ce a devenit #1 pentrul duetul cântăreților de R&B, Mickey & Sylvia.

 “Este o onoare extraordinară de a face parte din această franciză de scucces Men in Black am un mare respect pentru Will Smith, în special că avem o istorie muzicală asemănătoare,”

spune Pitbull.

“Am vrut să păstrăm conceptul amuzant și modern al muzicii, am folosit sloganul filmului în melodie, cel de a întelege viitorul privind în trecut.’”

Barry Sonnenfeld, regizorul filmului, a adăugat,

“Fiica mea în vârstă de 19 ani ma făcut să-l aleg pe Pitbull. Sunt foarte entuziasmat că a scris o melodie așa grozavă ce se potrivește perfect cu filmul.”

În Men in Black 3, agenții J (Will Smith) și K (Tommy Lee Jones) se întorc… în timp. J a văzut lucruri inexplicabile de 15 ani de când este cu “Men in Black”, dar nimic, nici măcar extratereștrii, nu-l lasă mai perplex decât partenerul său supărăcios. Dar atunci când viața lui K și soarta planetei sunt puse la îndoială, agentul J trebuie să călătorească înapoi în timp să rezolve problema. J descoperă că există agenți în univers despre care K nu ia spus niciodată — secrete care sunt dezvăluite atunci când face echipă cu tânărul agent K (Josh Brolin) pentru a-și salva partenerul, agenția și viitorul omenirii. Barry Sonnenfeld regizează acest film. Scenariul a fost scris de Etan Cohen și este bazat pe banda desenată Malibu scrisă de Lowell Cunningham.  Walter F. Parkes și Laurie MacDonald sunt producătorii iar Steven Spielberg și G. Mac Brown sunt producători executivi.

DESPRE PITBULL

Senzația globală a muzicii pop Pitbull a lansat cel de-al șaselea album, Planet Pit, și a fost numit Cel mai Bun Album de Petrecere de către Entertainment Weekly. Albumul conține melodii cântate în duet cu Marc Anthony, Enrique Iglesias, Jamie Foxx și Chris Brown dar și colaborări de studio cu Dr. Luke, Max Martin și David Guetta.  Piesa de pe album, “Give Me Everything,” cântată cu Ne-Yo, Nayer and Afrojack, a fost aleasă #1 la Billboard Hot 100, Top 40 Mainstream and Rhythm charts. Alături de succesul scondat în lumea muzicală, Pitbull a jucat și în premiera de sezon de la VH1 în documentarul muzical Behind The Music și este imaginea aleasă în numărul din această lună a revistei GQ Magazine. El a mai fost nominalizat la 11 premii la festivitatea anuală Billboard Latin Music Awards și va primi premiul Președintelui BMI Latin Music Awards, onoarea de top a ceremoniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.