Începând cu luna martie, Grand Cinema Digiplex va oferi publicului o serie de spectacole extraordinare de operă și balet, transmise live sau înregistrate, în format HD.

 Iubitorii genului clasic vor beneficia de o locație elegantă, demnă de o reprezentație regală, de condiții premium și de un design rafinat al barului de la intrarea în cinematograf, Eye Fi Cafe Bar, unde primesc o reducere de 15%. Prețul unui bilet pentru evenimentele live va fi de 100 de ron, iar pentru spectacolele înregistrate de 70 de ron. 

 Joi, 29 martie de la ora 20:00 are loc “ La Traviata”, o operă în trei acte compusă de Giuseppe Verdi. Personajul principal feminin, Violetta Valery, este interpretat de una dintre cele mai renumite soprane din lume, Angela Gheorghiu. Opera va putea fi vizionată în varianta înregistrată.

 În data de 5 aprilie, Grand Cinema Digiplex va aduce în România o premieră în lumea spectacolelor: proiecția în varianta 3D a reprezentației de balet “Giselle”, aparținând compozitorului Adolphe Adam. Opera transpune povestea de dragoste cutremuratoare dintre o fată obișnuită, Giselle, și un băiat de viță nobilă, Albert.

Grand Cinema Digiplex face o supriză clienților săi și mai ales publicului iubitor de cultură, aducând în România cele mai faimoase opere și spectacole de balet din lume. Publicul le va putea viziona într-o atmosferă elegantă, beneficiind de o multitudine de posibilități de relaxare, acum accesibile și în zona de nord a Bucureștiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.