Wrath of the Titans – Sam Worthington, Ralph Fiennes și Liam Neeson își continuă aventurile mitice

0
710
Ascultă acest articol


După succesul fulminant al filmului Clash of the Titans, producătorii i-au reunit pe Sam Worthinton, Ralph Fiennes și Liam Neeson pentru o noua aventură fantastică în Furia titanilor, care poate fi urmărit în premieră din 30 martie pe marile ecrane din România.

 La o decadă după ce l-a învins pe maleficul Kraken, Perseu (Sam Worthington) și-a construit o viață liniștită de pescar într-un sat, alături de Helius, fiul său în vârstă de 10 ani. Însă, în tot acest timp, lupta pentru supremație dintre Titani și Zei a continuat să amenințe echilibrul universului. Lipsiți de loialitatea oamenilor, Zeii pierd controlul asupra Titanilor conduși de nemilosul Kronos, tatăl renegat al celor trei stăpâni ai lumii: Zeus (Liam Neeson), Hades (Ralph Fiennes) și Poseidon (Danny Huston). Frații și-au înlăturat părintele cu mult timp în urmă, lăsându-l să putrezească în abisul întunecat al Tartatarului, o temniță temută din adâncurile lumii de dincolo.

Când Hades și Ares schimbă taberele și fac o alianță cu Kronos pentru a-l detrona pe Zeus, Perseu nu-și mai poate ignora destinul. Cu atât mai mult cu cât puterea Titanilor începe să crească și iadul se dezlănțuie pe pământ. Cu ajutorul neînfricatei regine războinice Andromeda (Rosamunde Pike), al fiului semizeu al lui Poseidon, Argenor (Toby Kebbel) și al lui  Hefaisotos (Bill Nighy), Perseu pleacă într-o călătorie riscantă în adâncurile Tartarului pentru a-l salva pe Zeus, a întemnița la loc Titanii și a salva omenirea.

Regia filmului Furia titanilor este semnată de Jonathan Liebesman (Battle: Los Angeles), pe baza scenariului realizat de Dan Mazeau & David Leslie Johnson, după o poveste scrisă de Greg Berlanti & David Leslie Johnson & Dan Mazeau și personaje create de Beverley Cross.

Furia titanilor este produs de Basil Iwanyk (The Town), cel care a realizat și prima parte a seriei, Clash of the Titans și Polly Cohen Johnsen (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore); în scaunele producătorilor executivi aflându-se Thomas Tull, Jon Jashni, William Fay, Callum McDougall, Kevin De La Noy și Louis Leterrier.

Sam Worthington (Avatar) și actorii nominalizați la premiile Oscar, Ralph Fiennes (The English Patient, seria Harry Potter) și Liam Neeson (Schindler’s List, Unknown) conduc distribuția de excepție a filmului, care este completată de Danny Huston (Robin Hood), Edgar Ramírez (The Bourne Ultimatum, Carlos), Bill Nighy (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1), Toby Kebbell (Prince of Persia: The Sands of Time) și Rosamund Pike (Barney’s Version).

Echipa de producție care a adus la viață această aventură mitică îi mai include pe directorul de imagine Ben Davis (The Rite, Kick Ass), scenograful Charles Wood (The Italian Job, The A-Team), editorul laureat al Premiilor Oscar, Martin Walsh (Chicago, V for Vendetta) și designerul de costume Jany Temime (seria Harry Potter). Furia titanilor de asemenea reunește și alte nume celebre din componența primei părți, Clash of the Titans, cum ar fi: supervizorul de efecte speciale laureat al Premiilor Oscar, Neil Corbould (“Gladiator”), nominalizații la Premiile Oscar – Nick Davis (The Dark Knight) și Conor O’Sullivan (The Dark Knight, Saving Private Ryan). Alături de ei se regăsesc Paul Engelen, make-ul artistul nominalizat la Oscar (Frankenstein, Robin Hood) și hairstilistul Kevin Alexander (Robin Hood, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian).

O prezentare Warner Bros. Pictures în asociere cu Legendary Pictures, Furia titanilor este un film realizat de Thunder Road în coproductie cu Furia de Titanes II, A.I.E. și COTT Productions, distribuit pe plan internațional în format 2D și 3D de Warner Bros. Entertainment Companies. Furia titanilor este distribuit în România de MediaPro Distribution în 3D și Imax 3D, din 30 martie în cinematografele:  Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – BăneasaOdeon Cineplex Cluj și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.