Project X – Din 20 aprilie pe marile ecrane din România

0
1166
Ascultă acest articol


De la Todd Phillips, producătorul filmelor din seria ,,Marea Mahmureală”, vine pe marile ecrane din 20 aprilie, o nouă petrecere epică: ,,Proiectul X”.

Filmul redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preț să-și câștige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost initial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toata lumea o va ține minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!

Vestea că se pregătește un eveniment epic s-a împrăștiat repede și în timp ce haosul ia amploare, numărul de participanți crește văzând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime. Un film interzis minorilor, ,,Proiectul X” este un adevărat avertisment pentru părinții și agenții de poliție din intreaga lume.

Nima Nourizadeh debutează ca regizor de lungmetraj în fruntea unei distribuții formate din debutanți, care au obținut roluri în urma unei preselecții naționale.

Todd Phillips (filmele din seria ,,Marea Mahmureală”) este cel care a produs acest lungmetraj, alături de Joel Silver, Scott Budnick, Andrew Rona, Alex Heineman și Marty P. Ewing, în calitate de producător executiv.

Scenariul a fost semnat de Matt Drake și Michael Bacall (,,Scott Pilgrim impotriva tuturor”), după o poveste dezvoltată de Bacall.

,,Proiectul X” îi aduce în rolurile principale pe Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Dax Flame, Kirby Bliss Blanton, Brady Hender, Nick Nervies, Alexis Knapp și Miles Teller (“Footloose”).

Echipa din spatele camerelor de filmat îi include pe directorul de imagine Ken Seng (Step Up 3D), scenograful Bill Brzeski (filmele din seria ,,Marea Mahmureală” și ,,Due Date”/ ,,Sorocul”), montajul este semnat de către Jeff Groth (TV’s “Entourage”) și designerul de costume Alison McCosh (asistent designer de costume al filmelor din seria ,,Marea Mahmureală”).

Warner Bros. Pictures prezintă o producție Silver Pictures production, în parteneriere cu Green Hat Films, “Projectul X”. MediaPro Distribution va distribui filmul “Project X” în România din 20 aprilie, în următoarele cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti și Oradea), The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Odeon Cineplex Clujș multe alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.