Alb-Negru – Independence Day

0
1509
Ascultă acest articol


Unul dintre cele mai de succes blockbustere ale cinematografiei ne ilustrează o invazie a extratereștrilor asupra rasei umane, până aici nimic nou și mulți spun că este un film plin de clișee care nu aduce nimic nou.

  Spectacolul începe odată cu apariția navelor extraterestre pornite spre a distruge cele mai importante orașe ale lumii și de aici încep și efectele speciale care sunt foarte bune care nu te lasă să clipești.

Pământul mai are o singură șansă de supraviețuire, o echipă de oameni încearcă să trimită o ultimă ofensivă care speră ei că va reuși să răpună odată pentru totdeauna extratereștri. Scenariul suferă foarte mult și nu aduce nimic nou, doar efectele speciale aduc ceva nou și revoluționar.

Roland Emmerich (2012) a reușit să aducă pe marele ecran multe explozii și efecte speciale. După Universal Soldier și Stargate Roland Emmerich ne aduce Independence Day, unii spun că acest film a fost o rampă de lansare pentru Emmerich în lumea efectelor speciale, filmografia sa spune același lucru, după Independence Day Emmerich aduce alte filme cu buget mare și efecte speciale, dar și filme istorice printre exemple se numără: Godzilla, The Patriot, The Day After Tomorrow, 10.000 BC, 2012 și Anonymous.
Din punctul meu de vedere Emmerich este un geniu în efecte speciale, doar Michael Bay îl întrece, deabia aștept următorul său proiect.

Se aude că ar urma 2 continuări ale acestei pelicule, dar sunt doar zvonuri.

[rating:4.5/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.