Pentru că pe 30 septembrie împlinește 29 de ani, cea mai mare dorință a Dianei Dumitrescu de ziua ei este ca filmul Minte-mă frumos să se bucure de un numar record de spectatori pentru o comedie romantică românească.

 ,,Dacă ar fi să-mi pot pune o singură dorință de ziua mea, cred că cel mai mult mi-aș dori ca primul meu film să fie primit cu toată căldura de către public”,

a declarat Diana Dumitrescu înainte să plece în excursia surpriză pe care soțul ei i-a organizat-o cu ocazia zilei sale de naștere. Este vorba despre o scurtă deplasare la Marea Roșie unde Diana va putea pune în practică hobby-ul pe care îl impărtășește alături de soțul ei: scuba-divingul.

Filmul Minte-mă frumos, care va fi lansat în cinematografe din 19 octombrie de MediaPro Distribution marchează debutul Dianei Dumitrescu în lungmetraj si este produs de soțul ei, Ducu Ion.

Cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, Minte-mă frumos este regizat de Iura Luncașu, iar în rolurile principale îi aduce alături de Diana Dumitrescu pe: Andi Vasluianu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia și Loredana Groza.

Minte-mă frumos spune povestea a doi tipi simpatici din București, care duc o viață cât se poate de neobișnuită… Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet,  Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare. Şi cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Din 19 octombrie, comedia romantică Minte-mă frumos, o producție MediaPro Pictures va fi distribuită în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Odeon Cineplex (Oradea) și alte cinematografe.

Grand Cinema Digiplex Băneasa//www.movienews.ro/wp-content/uploads/2012/09/dana.jpg”>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.