O comedie cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Antoaneta Zaharia și Marius Damian în rolurile principale, Minte-mă frumos este comedie romantică, produsă de MediaPro Pictures, care din 19 octombrie.

 În regia lui Iura Luncasu și cu un scenariu semnat de Adrian Lustig, Minte-mă frumos spune povestea a doi tipi simpatici din București, care duc o viață cât se poate de neobișnuită… Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet,  Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare. Şi cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Prestațiile actoricești exemplare aduse de interpreții rolurilor principale nu pot fi decât susținute cu talent de actrițele cărora le revin rolurile secundare din Minte-mă frumos: Loredana Groza, Nelly Năstase și Gloria Găitan.

Imaginea lungmetrajului Minte-mă frumos este semnată de Manu Kadosh, cunoscut pentru colaborările sale în producții de la Hollywood, dar și pentru filmul Modigliani cu Andy Garcia, filmat în studiourile MediaPro Pictures.

Filmările la Minte-mă frumos au durat trei săptamani, iar locațiile alese au fost amplasate atât în Buftea cât și în București.

Din 19 octombrie, comedia romantică Minte-mă frumos va fi distribuită de MediaPro Distribution în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Odeon Cineplex (Oradea), precum și în alte cineGrand Cinema Digiplex Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.