Ho Ho Ho 2 – Alessia Năstase debutează pe marile ecrane

0
1407
Ascultă acest articol


Pe 23 noiembrie, odată cu lansarea mult-aşteptatei continuări a primului film românesc de Crăciun, Alessia Nastase, fiica celebrului tenisman Ilie Nastase, va debuta pe marile ecrane şi îşi va demonstra talentul actoricesc în Ho Ho Ho 2 – O Loterie de familie.

 În interpretarea Ancăi, o fetiţă extrem de prietenoasă şi ascultătoare, Alessia Nastase a petrecut două zile pe platourile de filmare a comediei Ho Ho Ho 2 – O Loterie de familie, care pentru ea au fost mai mult distracţie, un test de talent pe care l-a trecut, afirmând la final că

„nu m-am decis dacă vreau să mă fac actriţă când voi creşte, dar cu siguranţă mă voi gândi la asta!”.

Cert este că indiferent de cariera pe care o va îmbrăţişa atunci când va fi mare, mama sa o va susţine, Amalia Nastase declarând despre rolul fiicei ei în Ho Ho Ho2: O loterie de familie că:

,,Am emoţii pentru debutul cinematografic al Alessiei şi ştiu că şi-a dat seama că în spatele unui rol stă foarte multă muncă. Dacă va dori să continue să fie actriţă, o voi sprijini din tot sufletul”.

O producție MediaPro Pictures, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie este un lungmetraj produs de Alma Bacula și regizat de Jesus Del Cerro a cărui acţiune o aduce în prim plan pe Ema (Patricia Posluşnic), o fetiță sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat şi care într-o zi are norocul să găsească un bilet de loterie câștigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână și doar de către un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică)  – singurul adult pe care îl cunoaște, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Alessia Nastase va debuta din 23 noiembrie pe marile ecrane în Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, alături de Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Patricia Poslușnic, David Petcu și Dennis Christian Caracăș sunt tinerii actori care alături de Alessia Nastase completează cu succes distribuția filmului.

MediaPro Distribution va lansa în premieră filmul Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, din 23 noiembrie în următoarele cinematografe: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Odeon (Cluj) și alte cinematografe.

Alessia Năstase


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.