Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (7 decembrie – 14 decembrie)

0
1568
Ascultă acest articol


Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (7 decembrie – 14 decembrie)

Apariţia

Titlul original: The Apparition

Regie: Todd Lincoln

Distribuție: Ashley Greene, Sebastian Stan, Tom Felton,

Gen: Horror

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe DVD

 Când lucruri stranii încep să se petreacă în casa lor, Kelly (Ashley Greene) şi Ben (Sebastian Stan) caută cu disperare sursa acestora şi o rezolvare a problemelor. Toate cercetările par să indice că straniile fenomene au apărut în urma unui experiment parapsihologic încercat mai mult în glumă de câţiva studenţi.

Terifiantele apariţii se hrănesc cu frica celor bântuiţi care nu reuşesc să scape de ele oriunde ar fugi. Ultima speranţă a cuplului constă în intervenţia unui expert în fenomene supranaturale (Tom Felton), deşi nici măcar acesta nu îi poate garanta salvarea.

Piranha DD

Titlul original: Piranha 3DD

Regie: John Gulager

Distribuție: Danielle Panabaker, David Hasselhoff, Matt Bush, Christopher Lloyd

Gen: Horror

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe DVD

Bancul preistoric de piranha s-a întors mai însetat de sânge ca niciodată în noul film Piranha DD, acum şi pe DVD. De această dată prădătorii ajung într-un parc acvatic de distracţii, plin de vizitatori pusi pe petrecere.

Christopher Lloyd (Înapoi în viitor) este expert în comportamentul peştilor piranha şi împreună cu supravieţuitorul Paul Scheer (Liga) şi veteranul Ving Rhames (Pulp Fiction) pornesc în misiunea de exterminare a terifiantelor creaturi. Din distribuţie mai face parte şi David Hasselhoff, care îşi reia rolul de salvamar celebru pentru a adauga un plus de amuzament filmului.

Pregăteşte-te pentru mai multă teroare, mai multă acţiune şi un puţină comedie cu Piranha DD, din decembrie disonibil pe DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.