Melodia Cât de departe, cel mai recent single al trupei Holograf, va putea fi ascultată acum şi pe coloana sonoră a comediei româneşti de Crăciun, Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie, lansată în cinematografele din toată ţara încă din 23 noiembrie.

Apărut în urmă cu doar câteva luni, hitul Cât de departe a urcat rapid în topurile radiourilor româneşti şi în preferinţele publicului de toate vârstele. Piesa face parte de pe albumul Love Affair, lansat de Holograf anul acesta la casa de discuri MediaPro Music.

Balada rock transmite foarte multă emoţie şi nostalgie, sentimente care descriu perfect acţiunea filmului Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie, aşa că Dan Bittman împreună cu colegii lui Edi Petroşel, Tino Furtună, Romeo Dediu şi Iulian Vrabete au acceptat imediat includerea melodiei pe coloana sonoră.

Lungmetrajul este produs de Alma Bacula și regizat de Jesus Del Cerro, iar în centrul acţiunii o regăsim pe Ema (Patricia Posluşnic), o fetiță sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat şi care într-o zi are norocul să găsească un bilet de loterie câștigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână și doar de către un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică)  – singurul adult pe care îl cunoaște, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevărâtul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Pe acordurile trupei Holograf, veţi putea urmări o poveste impresionantă de Crăciun și  interpretările excepţionale ale actorilor Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Patricia Poslușnic, David Petcu, Dennis Christian Caracas şi Alessia Nastase sunt talentaţii copii care completează cu succes distribuția comediei.

Dedicat tuturor vârstelor şi recomandat în perioada sărbătorilor de iarnă, filmul Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie este distribuit de MediaPro Distribution în cinematografe începând cu 23 noiembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.