Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (15 martie – 22 martie)

The Twilight Saga_Breaking Dawn Part 2 The Twilight Saga_Breaking Dawn Part 2_BD

Saga Amurg: Zori De Zi – Partea 2

Titlul original: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Regie: Bill Condon

Distribuție: Maggie Grace, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Dakota Fanning, Taylor Lautner, Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed

Gen: Fantasy, Romantic

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe BLU-RAY şi DVD în data de 19 martie

După naşterea fiicei sale Renesmee, Bella începe să profite de noua ei viaţă de vampir şi de puterile dobândite. Bucuria ei este însă una de scurtă durată, din cauza apariţiei unui alt vampir, Irina, care crede că Renesmee este un “copil nemuritor” şi îi dezlănţuie din nou pe Volturi împotriva clanului Cullen. Pentru că autoritatea vampirilor îi condamnă imediat la moarte pe copiii transformaţi în vampiri, din cauza faptului că sunt incontrolabili, viaţa lui Renesmee este pusă în mare pericol.

Prinşi într-o luptă cumplită pentru supravieţuire, Edward şi Bella încearcă să se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori în faţa Volturilor, în apărarea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen să demonstreze că Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viaţa?

BD-DreddDVD-Dredd

Dredd: Ultima judecată

Titlul original: Dredd

Regie: Pete Travis

Distribuție: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby, Lena Headey

Gen: Acțiune, SF

An de producție: 2012

Filmul se va lansa pe BLU-RAY şi DVD în data de 19 martie

Teritoriul Americii în viitor va fi un deşert nesfârşiţ. Pe Coasta de Est, începând din Boston şi pânâ în Washington DC se întinde Mega City One, o metropolă imensă, dominată de violenţă, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, într-o teamă perpetuă.

Singurii care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt supranumiţii “Judecători”. Aceştia reprezintă întregul sistem: protectori ai legii, judecători şi călăi. Dredd, cel mai bun justiţiar, primeşte sarcina de a o antrena pe începătoarea Cassandra, care are puteri telepatice. Însă, ceea ce trebuia să fie o simplă zi de instrucţie, se transformă rapid într-o misiune extrem de periculoasă.

Cu o regie semnată de Pete Travis şi cu o distribuţie formată din: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby şi Lena Headey, filmul SF Dredd: Ultima judecată este, din martie, disponibil pe BLU-RAY şi DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.