Din 31 mai, Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms şi Justin Bartha reîntregesc “haita de lupi” pentru o nouă aventură plină de situaţii imprevizibile şi de-a dreptul ilare, în cea de-a treia parte a seriei Marea Mahmureală III, un film regizat de Todd Phillips şi distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution.

hangover_part_iii_xlg

De această dată nu mai este vorba despre nunta vreunuia dintre prieteni. Şi cum nu va avea loc nicio petrecere a burlacilor, totul ar trebui să decurgă cât se poate de normal. Sau nu?

Chiar şi aşa, încurcăturile se ţin lanţ şi stârnesc tot râsul atunci când cei patru prieteni pornesc într-o călătorie împreună. O intervenţie salvatoare pentru Alan, care are mari probleme comportamentale, se transformă rapid pentru cei patru într-o cursă antrenantă, în care viaţa le este pusă în pericol.

Un film Warner Bros. Pictures, distribuit de MediaPro Distribution, Marea Mahmureală III poate fi văzut începând cu 31 mai, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Odeon Cineplex (CluGrand Cinema Digiplex Băneasab>.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.