Începând cu data de 5 septembrie, ai ocazia să vezi pe marile ecrane cele mai tari filme de actțune și de aventură din lume. Astfel, vei putea face parte dintr-o comunitate socială imensă și vei avea acces la sportivii și producătorii care au făcut totul posibil… România face parte dintre țările implicate în acest proiect internațional, iar filmele „Heroes by Nature” vor putea fi urmarite la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

HBN_picture

Cei înnebuniți după adrenalină și iubitorii de filme vor fi tratați așa cum se cuvine o dată ce Red Bull Media House și Grand Cinema Digiplex dezlănțuie noaptea supremă a filmelor de aventură și sporturi de acțiune, „HEROES BY NATURE.”

O serie lunară de filme nou-nouțe din toată lumea va oferi audienței șansa de a vedea imagini care îți taie respirația. Seria „HEROES BY NATURE” va fi găzduită în România de Grand Cinema Digiplex, începând cu 5 septembrie. Pe lângă România, printre țările participante se numără Germania, Spania, Austria, Elveția și Finlanda.

Fiecare eveniment se va concentra pe o arie diferită – de la ski la biking și de la surfing la snowboarding – având un program incitant cu filme de lung metraj, filme scurte, trailere, clipuri bonus și multe altele, majoritatea fiind difuzate în premieră mondială sau europeană.

În plus, pentru ca toată lumea să se implice în această nebunie, „HEROES BY NATURE” va fi transmis live în toate cinematografele participante din Europa.

 „HEROES BY NATURE” satisface o cerere aflată în expansiune pentru filme de înaltă calitate cu sporturi de acțiune pe marile ecrane,”

a spus Sophokles Tasioulis, cel care se ocupă de Cinema & International Theatrical Sales la Red Bull Media House.

 „Cinematografele vor deveni locuri de desfășurare pentru evenimente și vor oferi publicului o experiență cu totul altfel. Ca un fel de festival european dedicat diverselor forme pe care le îmbracă aventura și sporturile de acțiune, va furniza pentru producătorii din toata lumea o rampă către un public mai larg.”

„HEROES BY NATURE” colaborează cu „Savage Cinema,” o nouă secțtiune a Festivalului de Film San Sebastian, dedicat exclusiv activităților în aer liber, sporturilor de acțiune și aventurii.

Un eveniment unic, prietenos față de mulțime, care unește comunități în ciuda granițelor și barierelor lingvistice, „HEROES BY NATURE” aduce pe marile ecrane cele mai noi filme cu sporturi de acțiune și conectează spectatorii cu talentul care a făcut totul posibil.

ÎN CURAND ÎN CINEMATOGRAFELE DIN EUROPA

În 2013, vor exista patru evenimente „HEROES BY NATURE” care vor fi transmise către toate cinematografele participante din Europa

 5 septembrie – Surfing

Turneul „HEROES BY NATURE” începe cu „Storm Surfers 3D,” incredibila poveste a unor curajosi surferi, amatori de valuri mari, Ross Clarke-Jones și Tom Carroll, în timp ce încearcă să trăiască cele mai tari experiențe din Australia. Fiind unul dintre cele mai îndrăznețe documentare despre surfing realizate vreodată, această producție 3D, care a câștigat multiple premii, a mai rulat o singură dată în Europa: la prestigiosul Festival de Film San Sebastian. Live din Münster.

3 octombrie – Free-skiing

Ediția din Elvetia oferăî fanilor șansa de a urmări mult-așteptatul documentar „McConkey.” Pentru prima dată în Europa după premiera sa de la Festivalul de Film Tribeca, din New York, McConkey reprezintă o analiză asupra moștenirii pe care a lăsat-o sportivul. Evenimentul va găzdui și premiera europeană a filmului de ski „Tracing Skylines,” de la Poor Boyz Productions. Live din Zurich.

7 noiembrie – snowboarding

Snowboardingul ajunge cu „HEROES BY NATURE” în Innsbruck în noiembrie, cu producția „Let It Ride,” în care eroul principal este Craig Kelly. Filmat pe parcursul a mai mult de 15 ani, filmul surprinde spiritul, talentul și energia care l-au făcut pe Kelly să se evidențieze ca o adevarată legendă a acestui sport. În completarea acestei proiecții, va aparea și premiera mondială a noului film „BURTON Snowboards”  pentru sezonul 2013/2014, care conține filmări nepublicate până acum.

 5 decembrie – Freeride mountain biking

Ultima proiecție „HEROES BY NATURE” va găzdui filmul „Where The Trail Ends,” un film impânzit de staruri din lumea free mountain biking. Filmul urmărește cei mai buni rideri din lume, pe măsură ce aceștia caută zone nedescoperite și conține cateva dintre cele mai uimitoare secvențe video pe două roți. Biletul de intrare va fi valabil și pentru premiera mondială a „Red Bull Rampage 2013.” Aceasta va conține primele imagini și va oferi o acoperire completă a prestigioasei competiții de freeride, care rulează în Europa pentru prima data. Live din Barcelona.

Pentru mai multe informații, inclusiv o listă a cinematografelor participante, viziteaza www.redbullcontentpool.com sau pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/heroes-by-nature

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.