În următoarele luni, nu mai puţin de 6 animaţii Disney vor avea premiera mondială. În cadrul întâlnirii anuale a fan clubului Walt Disney, D23 Expo, ce a avut loc săptămâna trecută, în California, Disney a anunţat în premieră ce le pregăteşte cinefilior începând din acestă toamnă.

Astfel, John Lasseter, directorul de creaţie al Studiourilor Walt Disney şi Pixar, a anuţat că următoarele animaţii pe care Disney le pregăteşte sunt “total diferite, dar extrem de emoţionante şi foarte frumoase”.

Lasseter i-a surprins pe cei prezenţi atât cu o proiecţie în premieră a primelor 10 minute din “Frozen”, animaţia Walt Disney ce va avea premiera în noiembrie 2013, cât şi cu primele vizualuri care înfăţişează personajele principale din film. De asemenea, fanii au fost martorii unui spectacol pe cinste, deoarece Idina Manzel, vocea unui personaj din film şi în acelaşi timp câştigătoarea unui premiu Broadway-Tony, a interpretat live melodia principală de pe coloana sonoră a animaţiei, intitulată “Let It Go”.

Proiecţia unui fragment din “Frozen” nu a fost singura supriză pe care directorul de creaţie Disney a pregătit-o fanilor; acesta a dezvăluit în premieră şi un fragment din “Toy Story OF TERROR”, o producţie  DisneyPixar pentru televiziune ce le înfaţizează pe haioasele personaje în ipostaze înfricoşătoare. Deşi gaşca de personaje din “Toy Story” porneşte în noul film într-o călătorie distractivă, povestea ia o întorsătură neaşteptată atunci când aceştia ajung la un motel de pe marginea drumului, unde una dintre jucării dispare misterios. Astfel, simpaticele jucării se confruntă cu o serie de probleme pe care trebuie să le rezolve înainte de a avea aceeaşi soartă ca prietenul lor dispărut.

Premiera Toy Story OF TERROR va avea loc pe data de 16 octombrie 2013, pe canalul TV american ABC.

Nici Tinkerbell/ Clopoţica nu putea lipsi din seria de noutăţi anunţate de Disney: noua animaţie Disneytoon, cu micuţa zână în rol principal, “The Pirate Fairy”, va avea premiera în primăvara anului 2014. În film, Zarina, o zână neînţeleasă, fură praful magic albastru şi fuge, alăturându-şi forţele echipei de piraţi “Skull Rock”. Tinkerbell şi prietenele ei pornesc astfel în aventura vieţii lor pentru a readuce praful magic la locul său.

Luna mai a anului 2014 aduce o nouă bucurie fanilor Disney•Pixar odată cu lansarea pe marile ecrane a animaţiei “The Good Dinosaur”, care răspunde unei întrebări vechi “Ce s-ar fi întâmplat dacă asteroidul cataclismic care a schimbat pentru totdeauna soarta planetei Pământ ar fi ratat planeta noastră şi dinozaurii nu ar fi dispărut?” Alături de animaţia despre dinozauri, Disney•Pixar prezintă şi un scurt filmuleţ, “Party Central” cu faimoşii monştri Mike şi Sulley în rolurile principale, care, de data aceasta organizează cea mai tare petrecere din câte au existat.

Animaţia „Planes”/ “Avioane, produsă de aceeaşi echipă ca şi  „Cars”/”Maşini”, ce va avea premiera pe data de 6 septembrie 2013, va continua în vara anului 2014 cu pelicula Disneytoon “Planes: Fire & Rescue”, în care Dusty, micul, dar curajosul avion utilitar află ce trebuie să facă pentru a deveni cu adevărat un erou.

Anul 2014 se încheie cu animaţia Walt Disney “Big Hero 6”, povestea unui geniu robot, Hiro Hamada, care ajunge s] fie implicat într-un complot criminal care ameninţă să distrugă oraşul high-tech San Fransokyo şi pe care se străduieşte din răsputeri să-l salveze.

Anul 2015 aduce pe marile ecrane o nouă serie de animaţii aşteptate cu nerăbdare de fanii Disney şi Pixar, cum suntLegend of the NeverBeast,” “Inside Out”, precum şi mult anticipatul “Finding Dory”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.