Sunt o babă comunistă – Din 23 august în cinematografe

0
821
Ascultă acest articol


Reputata actriţă Luminiţa Gheorghiu revine pe marile ecrane, din 23 august, cu un rol de zile mari în Sunt o babă comunistă, un film regizat de Stere Gulea şi distribuit în cinematografe de MediaPro Distribution.

Povestea filmului Sunt o babă comunistă este o adaptare după bestseller-ul omonim scris de Dan Lungu. Cartea a înregistrat un real succes atât în ţară, cât şi în străinătate, fiind tradusă în 10 limbi de circulaţie internaţională. Mai mult decât atât, în 2008 Dan Lungu a fost dublu nominalizat la prestigioasele premii Jean Monnet din Franţa, devenind astfel primul român care a intrat pe lista scurtă a acestei competiţii.

Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia (Luminiţa Gheorghiu) şi Ţucu (Marian Râlea) este dată peste cap atunci când fiica lor (Ana Ularu) se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsa de nimic.

Din 23 august, MediaPro Distribution prezinta Sunt o babă comunistă, un film despre viata de familie care va putea fi vizionat în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Grand Cinema Digiplex Băneasa și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.