Pe 7 noiembrie fiti gata sa vedeti snowboarding-ul dintr-o alta perspectiva cu “Let It Ride” si “Burton presents: Peace Park”, doua filme cu multa zapada si snowboarding de mega calitate care vor fi difuzate incepand cu ora 21.00 la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Cele doua filme fac parte din proiectul Heroes by Nature, demarat de Red Bull Media House.

Heroes by Nature

Heroes by Nature revine pe 7 noimebrie, live din Elvetia, cu un program incredibil concentrat pe snowboarding. Orasul Zurich va fi cadrul unui spectacol cinematografic care spune povestea personalitatilor, stilului de viata si actiunii extraordinare care au transformat acest sport in fenomenul de astazi.

De la radacinile timpurii din fermele Europei, pana la placile Wicklund din anii 40 si pana la prima productie ‘Snurfer’ din anii 60, progresul continuu a alimentat atat produsele, cat si pasiunea pentru snowboarding. Dupa ani de lupta pentru acceptarea in zonele de schi din toata lumea, snowboarding-ul de astazi are o lunga istorie in care indivizii incearca sa isi gaseasca propriul drum, deseori gasindu-l pe cel mai creativ posibil.

Evenimentul ‘HEROES BY NATURE’ din Zurich va sarbatori oamenii, locurile si filozofiile care au transformat sportul in ceea ce este astazi. Pe “nota de plata” va fi profilul lui Craig Kelly atat de laudat de critici, ‘Let It Ride’, alaturi de premiera mondiala a ‘Burton Presents: Peace Park.’

Invitatii speciali Jacques Russo (regizor/producator “Let it Ride”) si riderii Burton Terje Haakonsen (NOR), Nicolas Müller (SUI), Alek Oestreng (NOR), Marko Grilc (SLO) si  Roope Tonteri (FIN) vor ateriza sa introduca filmele si sa raspunda intrebarilor din partea audientei europene.

Program:
Seara ‘HEROES BY NATURE’ din Zurich va fi transmisa in direct prin satelit in peste 45 de cinematografe din Germania, Spania, Austria, Elvetia, Finlanda si Romania. Aparitiile pe covorul rosu de la Pathé Dietlikon vor incepe la 8:30pm si vor fi transmise live catre toate ecranele participante din Europa. Show-ul principal va incepe la ora 9pm, cand gazda “Tim Warwood” va introduce prima productie, ‘Let It Ride’. Dupa genericul de final, Tim urmeaza sa invite pe scena echipele ambelor filme, pentru o sesiune speciala de intrebari si raspunsuri inainte de premiera mondiala a Burton Presents: Peace Park.

Vino la film si castiga un voucher in valoare de 1.000 RON pentru echipament sportiv oferit de Boarders.ro

Cei prezenti la film vor mai avea parte de inca o surpriza. Boarders.ro ofera un voucher in valoare de 1.000 lei pentru orice produse de snow, skate sau surf achizitionat din shop-ul online. Voucherul poate fi castigat prin tragere la sorti in pauza dintre cele doua filme, pe baza biletului de intrare in cinema.
Burton Romania ofera ca de obicei tuturor spectatorilor multe stickere Burton, cataloagele noi si alte bunatati de sezon!
Boarder’s Learn to Ride Center Sinaia in colaborare cu instructorii sai organizeaza in lobby, inainte de film, un Burton Riglet Park unde vor face demo, sau vor lua lectii de snowboarding copii mici intre 3 si 7 ani.

LET IT RIDE
Craig Kelly, de sapte ori campion mondial la snowboarding, a fost unul dintre primele superstaruri ale acestui sport. Cu toate acestea, la apogeul carierei sale, a decis sa renunte la tot pentru o noua provocare: big-mountain back-country riding. Afinitatea lui spiritala cu natura si crezul personal “sa faci doar ce te face fericit” l-au transformat intr-o sursa de inspiratie pentru generatii intregi de rideri. Acest film este amuzant, pozitiv si emotionant si este compus din multi ani de interviuri, care spun povestea lui Craig, ca parte esentiala a evolutiei snowboardingului.

Cu: Craig Kelly
Regzat de: Jacques Russo
Produs de: Marc S. Grenier and Jacques Russo
Durata: 90 minute

BURTON PRESENTS: PEACE PARK
Peace Park reprezinta urmatorul stadiu in evolutia parcului, care a inceput cu Peace Pipe in 2012. O colaborare intensa intre Burton, Mountain Dew, Snow Park Technology, la care se adauga aportul lui Danny Davis, care a creat unul dintre cele mai inovatoare setup-uri de pipe/park din istorie, aducand freestyleri de top intr-un mediu non-competitional. Evenimentul a fost gazduit de Squaw Mountain, in primavara anului 2013 si a scos la suprafata prietenii, momente de calitate si progres al snowboardingului, elemente rar intalnite in concursuri sau sesiuni video.

Cu: Danny Davis, Mark McMorris, Marko Grilc, Peetu Piiroinen, Roope Tonteri & altii.
Regizat de: Burton Snowboards
Produs de: Jake Burton si Bryan Knox
Durata: 20 minute

DESPRE ‘HEROES BY NATURE’?
‘Heroes By Nature’ aduce lunar in cinematografe o colectie de filme de sport si aventura care unesc fanii in fata marilor ecrane si ii conecteaza cu oamenii atat din spatele, cat si din fata camerelor de filmat. Prin cele peste 45 de cinematografe din Europa care sunt conectate printr-o transmisiune live, spectatorii se afla in fata unei oportunitati rare in viata – pot vorbi cu invitatii speciali, producatori sau sportivi, care au facut posibila aceasta apropiere intensa de mijlocul actiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.