„Carrie”, un film horror zguduitor şi plin de suspans, inspirat de romanul clasic al lui Stephen King a fost lansat pe marile ecrane româneşti şi rulează în cinematografele din toată ţara începând din acest weekend.

„Carrie” (Chloe Moretz) este o adolescentă care descoperă că timiditatea ei ascunde puteri telekinetice nebănuite, pe care le poate folosi pentru a se proteja de cei din jurul său. Aflată într-un permanent conflict cu mama sa (Julianne Moore), care încearcă să-şi vindece fiica de puterile supranaturale prin religie, adolescenta se revoltă. Confuză şi dornică de a scăpa de regulile stricte impuse, începe să-şi folosească puterile telekinetice în scopuri negative şi dezlănţuie întâmplări cu efecte dezastruoase.

În primul ei rol matur, Chloe Moretz joacă intens şi puternic, dovedind că talentul său completează de minune măiestria actoricească a celebrei Julianne Moore.

Kimberly Peirce, regizoarea filmului motivează importanţa alegerii unei actriţe adolescente pentru rolul principal, care însă să poată reda complexitatea şi dramatismul unui astfel de rol: “Chloe era la vârsta la care începea să experimenteze tocmai trăirile prin care trece Carrie, însă provocarea pentru ea a fost să înţeleagă părţile dificile ale vieţii şi să iasă din lumea familiei ei iubitoare, ca să poată intra perfect în lumea conflictuală. Inocenţa şi candoarea adolescentină, alături de începutul anilor de rebeliune formează coloană vertebrală a personajului Carrie, aşadar o veţi vedea pe Chloe transformându-se chiar sub ochii voştri”, afirmă regizoarea.

Cu scene terifiante şi pe alocuri, sângeroase, filmul oferă fanilor horror o călătorie printr-o poveste fascinantă, plină de semnificaţii ascunse, misterioasă şi dramatică.

Mai multe detalii despre film găsiţi pe www.cineforum.ro şi pe www.facebook.com/cineforum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.