Pentru că numai Horia Brenciu l-ar fi putut dubla în limba română pe actorul Woody Harrelson, celebrul artist român şi-a dres vocea şi îl interpretează pe spiritualul curcan Jake, din 15 noiembrie pe marile ecrane, în animaţia „Păsări Libere 3D“.

free_birds_ver4_xlg

 Plin de entuziasm şi cu mult umor, Horia Brenciu reuşeşte să creioneze un personaj absolut încântător, curcanul Jake fiind sarea şi piperul aventurii. Artistul nu se află la prima colaborare de acest gen, contribuţia sa în cadrul proiectelor de animaţie putând fi admirată şi în animaţia  „Happy Feet 2: Mumble dansează din nou“.

De această dată, personajul interpretat de Horia Brenciu face echipă cu Reggie, curcanul căruia Pavel Bartoş i-a împrumutat vocea, misiunea lor fiind aceea de a schimba cursul istoriei pentru totdeauna şi de a scoate curcanul de pe masa tradiţional americană de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie. Urmăriţi de vânători furioşi şi întămpinaţi de multe pericole, cei doi vor fi ajutaţi de-a lungul drumului de îndrăzneaţa Jenny, fiica marelui conducător al curcanilor sălbatici, interpretată de nimeni alta decât frumoasa Andreea Marin.

Horia Brenciu va putea fi urmărit, alături de Pavel Bartoş şi Andreea Marin,  în animaţia „Păsări Libere 3D“, începând cu 15 noiembrie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov) și alte cinematografe. Grand Cinema Digiplex Băneasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.