Cea de-a doua parte a animaţiei de succes de la Disney, „Universitatea Monştrilor“ se întoarce în timp şi prezintă începutul prieteniei dintre haioşii monştri Mike şi Sully, din 12 noiembrie, în toate magazinele partenere Pro Video.

DVD Monsters University BD Monsters University

În timpul facultăţii Mike este micul tocilar visător, în timp ce Sully face parte din gaşca monştrilor populari, mereu puşi pe distracţie. Iar atunci când cei doi se întâlnesc, farsele şi problemele nu întârzie să apară, competiţia dintre ei devenind una acerbă.

Excluşi din Programul de Ţipat tocmai din pricina rivalităţii dintre ei, aceştia se văd nevoiţi să se înscrie la concursul celor mai înfricoşători monştri din Universitate pentru a fi primiţi din nou în program. Obligaţi de circumstanţe, cei doi îşi formează repede o echipă care să concureze împotriva celor mai populare frăţii din campus, trecând printr-o mulţime de peripeţii, timp în care prietenia dintre simpaticii monstruleţi se consolidează puternic.

Pe lângă film, ediţiile pe BLU-RAY şi DVD conţin în exclusivitate scurtmetrajul „Umbrela albastră“ şi mai multe comentarii audio amuzante, în hign-definition.

Un produs marca Disney – Pixar, distribuit de către Pro Video, filmul „Universitatea Monştrilor“ poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, în format BLU-RAY şi DVD, la un preţ recomandat de 79,90 de lei, respectiv 52,90 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.