Alb-Negru – Transporter 2

0
1696
Ascultă acest articol


După ce ați aflat cam ce este de aflat despre ”curierul”  Frank Martin interpretat de Jason Statham. Frank, după cum ne-a obișnuit, este cel mai bun în meseria sa.

transporter2grey

De această dată Frank a ajuns în Miami unde își continuă meseria de ”curier„. Transportă orice pachet după regula pe care probabil o știți deja: livrează marfa și nu pune întrebări.

El devine șofer personal pentru familia Billing, o familie foarte înstărită și foarte bogată din Miami care îl angajează pe Frank pentru al duce și aduce pe copil de la școală.  După cum îl știm pe Frank, un om care a văzut multe și este foarte greu ca ceva/cineva să îl mai surprindă, el îl întâlnește pe Jack (fiul familie Billings) de care se simte atras pe zi ce trece.

Într-o bună zi Jack împreună cu Frank mers la doctor. O banală vizită la doctor, oare vă întrebați de ce ar fi nevoie de cineva ca Frank trebuie să facă o chestie atât de banală. Păi in această banală vizită la doctor Jack este răpit, iar Frank este luat drept ca principal suspect. Eh până acum filmul nu a venit cu vreo idee revoluționară sau nemaivăzută legată de filmele de acțiune. A venit cu același subiect văzut și re-văzut până acum, dar spre surprinderea mea a plusat la capitolul acțiune și adrenalină, unde a reușit să mai primească câteva bile albe din partea mea.

După cum majoritatea îl cunoaștem pe Statham, știm că nu îi trebuie prea multe pentru a se apuca de împărțit pumni în stânga și dreapta.

Acum, eu ce pot să mai adaug despre film… poate doar că a fost printre puținele filme care a reușit să își păstreze acea doză de acțiune si adrenalină din prima parte și nu a dezamăgit așa cum suntem obișnuiți de la o continuare.

Statham a reușit să convingă că este un actor de acțiune bun, dar nimic mai mult. Nu poate fi dus mai sus pentru că el se limitează la filme de acțiune care în ultimul timp au devenit de duzina. Seria Transporter a fost printre cele mai bune realizări ale sale. Această serie si câteva filme ale sale de la începutul carierei alături de regizorul care la descoperit, Guy Ritchie.

Dacă doriți un film lejer care să vă relaxeze timp de aproximativ o oră jumate, aceasta este o alegere demnă de luat în seamă.

[rating:4/5]

Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.