După ce a pus stăpânire pe Muntele Singuratic cu mii de ani în urmă, astăzi Smaug, fiorosul dragon din filmul “The Hobbit”, a ajuns în Piaţa Unirii din Bucureşti pentru a marca  lansarea din data de 13 decembrie a filmului „Hobbit: The Desolation of Smaug” pe marile ecrane din România.

smaug_unirii

Dragonul, înalt de 4 metri, se va confrunta în film cu hobbitul Bilbo Baggins pentru a-şi apăra comoara pe care o ţine captivă de mii de ani.

The Hobbit: The Desolation of Smaug”/”The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este a doua parte a trilogiei inspirate de lumea de legendă a lui J.R.R Tolkien. Filmul poartă semnătura regizorului Peter Jackson (câştigător al premiului Oscar pentru regia „Lord of The Rings“) şi continuă povestea din prima parte, “Hobbitul: O călătorie neaşteptată”.

În cea de-a doua parte călătoriei, Bilbo Baggins, vrăjitorul Gandalf şi 12 gnomi, împreună cu Thorin Oakenshield, îşi continuă drumul plin de aventuri neprevăzute către Muntele Singuratic şi Erebor, Regatul pierdut al gnomilor, unde se întâlnesc cu Smaug, unul dintre cei mai mari dragoni din Pâmântul de Mijloc.

Conform legendei, dragonul înaripat, având o armură de solzi groasă cât zece scuturi,colţi la fel de tăioşi ca o sabie şi suflând flăcări mistuitoare,  a devenit extrem de bogat după ce a distrus oraşul Dale şi a cucerit Muntele Singuratic, care adăpostea întreaga comoară a Regatului Gnomilor.

Ecranizarea “The Hobbit: Dezolarea lui Smaug” este filmată cu o tehnologie revoluţionară, în format HFR cu 64 de cadre de secundă, şi va rula pe marile ecrane în 3D şi IMAX 3D, începând cu data de 13 decembrie.

Mai multe detalii despre ”The Hobbit: The Desolation of Smaug” puteţi afla şi pe www.cineforum.ro, dar şi pe pagina de Facebook Cineforum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.