Mădălina Ghenea se află în România săptămâna aceasta pentru promovarea filmului “Dom Hemingway”, o producție tipic britanică, plină de umor, adrenalină și acțiune. Vedeta a fost invitată în studio-ul Morning ZU în această dimineață, unde a vorbit despre primul său rol la Hollywood. În zilele următoare, vedeta va avea și câteva apariții televizate.

Dom_Hem

Comedia neagră “Dom Hemingway” a fost lansată în premieră mondială la Festivalul de Film de la Toronto, unde a primit deja recenzii foarte bune.

Partenerul de platou al Mădălinei Ghenea este Jude Law, în rolul protagonistului, Dom Hemingway, un faimos spărgător de seifuri din Londra. După roluri în importante producții italiene de mare public, actrița își face acum debutul la Hollywood.

Mădălina Ghenea va fi gazda avanpremierei de gală a filmului din 22 noiembrie, organizată de Dress Code Events la Biavati Events, începând cu ora 19:00. Filmul este distribuit in România de RoImage 2000 și Prorom, iar premiera pe marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.

madalina-ghenea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.