Este pentru prima dată când patru actori de Oscar joacă împreună pe marile ecrane, Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman iau cu asalt cinematografele de vineri, 20 decembrie, când se vor pregăti pentru petrecerea vieții lor, în super comedia Burlaci întârziați.

last_vegas_ver2_xxlg

„Într-un fel, nu e ca şi cum ai lucra cu un străin. De-a lungul anilor, ne-am întâlnit, ştim la ce a lucrat fiecare în trecut şi asta e de ajutor.”,

spune Robert DeNiro, care joacă rolul lui Paddy. La fel de receptiv a fost și Morgan Freeman, interpretul lui Archie, care a declarat:

„Aş fi acceptat rolul şi dacă scenariul ar fi fost cartea de telefon! Burlaci întârziaţi mi-a oferit şansa să creez ceva frumos împreună cu idolii mei. E interesant că vieţile ni s-au intersectat de mai multe ori, dar n-am ajuns să lucrăm împreună până acum.”

Pentru Michael Douglas acest proiect s-a tradus într-o experiență de-a dreptul interesantă:

„Toţi avem un stil aparte. Eram curios să văd cum se vor completa şi m-a bucurat să descopăr un grup cu stiluri variate de interpretare, care s-au pus în valoare reciproc.”,

a declarat actorul.

Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) și Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunși la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, Burlaci întârziaţi are premiera pe 20 decembrie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex Constanța, Cityplex TulceaGrand Cinema Digiplex BăneasaBrașov și alte cinematografe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.